FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 0-0 / TURUL SEMIFINALELOR

Rednic nemulțumit de ofensiva dinamovistă: "Steaua s-a blocat foarte bine"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 22:29

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a fost mulțumit de apărarea sa din meciul tur al semifinalelor Cupei României cu Steaua, 0-0, însă s-a arătat dezamăgit de ofensiva "câinilor".

"A fost un joc echilibrat. Noi ne-am propus să nu luăm gol și n-am luat gol. Ne-am propus să marcăm, însă n-am reușit. E un rezultat normal. Apărarea a funcționat. Steaua n-a avut ocazii clare. Mi-aș fi dorit mai mult.

Nu ne-a fost teamă, dar și Steaua s-a blocat foarte bine. Nu ne-a lăsat spații. «Bizonul» (n.r. Gnohere) n-a putut duce tot meciul. Calificarea se va decide în retur, suntem pregătiți și pentru penalty-uri. Cred că ne vom califica. Terenul nu ne-a ajutat nici pe noi, nici pe ei", a declarat Rednic la Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Martie 2016, 12:03
Postat de andrei.33 pe 03 Martie 2016, 23:37

De ce sa imi tin parerea pt mine pe un forum liber de discutii? Pe ce lume esti? Fa-ti blogul tau si acolo poti decide cand postez eu si de ce. Pana atunci convinge-ma cu argumente ca ai dreptate. Ai senzatia ca steaua a dominat categoric azi si-l iei la misto pe Rednic? Ti-am indicat faptul ca bugetele celor doua echipe, la nivel de salarii si transferuri sunt la ani lumina distanta. Faptul ca steaua se chinuie e jenant. Dinamo merge onorabil in conditiile date, chiar foarte onorabil.

EU NU L-AM LUAT LA MISTO PE REDNIC ,TU NU INTELEGI BINE ,NU STII SA CITESTI,EU L-AM LAUDAT ,FIINDCA IN CONDITIILE DATE A SMULS UN 0-0 CU NOROC,HAI SA FIM SERIOSI,DINAMO A AVUT O OCAZIE,IAR LA FAZA CU HAPCIU,DACA NU INTERVENEA ALA,ERA GOL,STEAUA MERITA SA CASTIGE,NU AR FI PRIMA DATA,NU E DE VINA NIMENI,DECAT EA,ASTA E !

iobag
iobag  •  04 Martie 2016, 08:47

Rednic e atat de jupan incat si atunci cand face fotbal total camufleaza tactica si o face sa para autobaza.

chris_bu67
chris_bu67  •  04 Martie 2016, 08:18

Bine că ești tu dăștept Pompilică,cel care ai văzut meciul cu ochelari 3d.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează