FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 0-0

Reghe îl atacă pe primarul Capitalei după egalul cu Dinamo: ”Scrie mesaje pe facebook în loc să deschidă Național Arena!”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 22:41

Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a vorbit despre remiza obținută de echipa sa cu Dinamo, 0-0, în prima manșă din semifinalele Cupei României.

”A fost un meci de Cupă în care ambele echipe au încercat să joace. Mai mult noi, pentru că Dinamo s-a apărat foarte bine. Trebuia să marcăm în prima repriză, pentru că ne-am fi ușurat munca.

Mă bucur că n-am primit gol și că echipa a reacționat bine după meciul cu Iași. Sunt nemulțumit de faptul că am ratat ocazii simple. Ratarea lui Enache a fost mai mare decât bara lui Stanciu”,  a spus Laurențiu Reghecampf la DigiSport.

...despre închiderea Arenei Naționale: ”Alta este problema și îmi pare rău să o spun din nou, dar chiar nu se poate juca pe un astfel de gazon. Din păcate, avem un stadion și nu putem juca pe el. Domnul Sava, în loc să scrie pe site-ul oficial al Primăriei Capitalei, scrie mesaje pe facebook. Vorbim de un om care conduce Capitala României”

...despre absența lui Marica: ”Jucăm din 3 în 3 zile și a trebuit să îl odihnim pe Ciprian. Sper să marcheze duminică, atunci când va fi pe teren. Nu a fost o surpriză că nu l-am oprit în lot. El nu a jucat 9 luni, îi e greu să se refacă din 3 în 3 zile”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
spinoza
spinoza  •  04 Martie 2016, 07:28

Ce sa mai vorbim, ne conduce tara niste impotenti! Asa-s 80% din primari!

chromophobia
chromophobia  •  04 Martie 2016, 06:45

Aia din Frakfurt n-au mai murit de cati ani au stadionul identic cu al nostru.Sa lase spagile toti primarii din Bucuresti.Sunt toti niste mafioti,dau oamenii afara din case!!!

jony1973
jony1973  •  04 Martie 2016, 06:16

Chiar daca nu sunt de acord mereu cu Reghe si in special sunt impotriva lui si a preparatorului fizic german care le administreaza doza dubla de "energizante" la inceputul si la pauza meciurilor (Negoita cere control antidoping proba de sange la meciul cu Steaua in campionat!), totusi ii dau dreptate intr-o privinta: atat primarul Bucurestului, cat si "tehnocratii" din guvern, nu sunt decat niste marionete (ale cui deduceti dvs.) care nu stiu decat sa scrie pe facebook. Pe Arena Nationala s-ar fi jucat altceva.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează