FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - STEAUA 1-1, 5-4 D.P.

Reghecampf nu și-a recunoscut unii jucători: "Eu nu am ce să-mi reproșez, cei din teren trebuiau să câștige meciul"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 23:20

Laurențiu Reghecampf susține că unii jucători au fost de nerecunoscut în meciul cu CS Mioveni (1-1, 4-5 d.pen.), în urma căruia Steaua a fost eliminată din Cupa României.

"Au crezut că meciul va fi ușor, eu le-am spus că nu va fi așa. Am ajuns la 11 metri și cei mai buni executanți ratează.

La Toșca e o greșeală copilărească, Alin nu trebuia să îl lase pe Nilă să ajungă unu la unu cu Niță.

Din iarnă va fi o cu totul altă situație, nu e normal ca la fiecare meci să ai patru sau cinci jucători care nu se ridică la nivelul echipei noastre. Nu poți să câștigi la Steaua dacă joci cu trei sau patru jucători.

Eu nu am ce să-mi reproșez, jucătorii care au intrat pe teren trebuiau să câștige meciul, nu aveam niciun motiv să fac anumite schimbări", a spus Reghecampf la TV Digi Sport.

"Azi nu s-a putut mai mult, nu știu de ce. Jucătorii au fost de nerecunscu. Când faci cinci atingeri în loc sa faci două... Sunt foarte multe lucruri care n-au mers bine în seara atsa, dar nu avem ce să facem"
Laurențiu Reghecampf, la TV Dolce Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  15 Decembrie 2016, 13:07

lasa-ne,*** ! ia-l de haripa pe Mimisor si pe Enache si dispareti din peisaj pentru vecie ! valea,nepricopsitilor ! huoooooo !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  15 Decembrie 2016, 12:13

Atunci cind fcsb cistiga un meci ( o tempora) manelistul isi umfla pieptul si se da mare antrenor, dar cind echipa pierde ( din ce in ce mai des) doar jucatorii sunt de vina.

ray51
ray51  •  15 Decembrie 2016, 09:49

"Azi nu s-a putut mai mult, nu știu de ce. Jucătorii au fost de nerecunscu. Când faci cinci atingeri în loc sa faci două... Sunt foarte multe lucruri care n-au mers bine în seara atsa, dar nu avem ce să facem" . Laurentiule drago, ceva nu merge, nu se leaga. Te-am mai sfatuit: locul tau este langa Ilie Dumitrescu. Adica analist sportiv. Vezi ce bine remarci post-joc ce nu au facut jucatorii si echipa? Hai, fii curajos si prezintat-te la GSP pentru a ocupa un loc in gradena analistilor. Succes.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează