FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  REZULTATE TURUL 4

Scandal uriaș în Cupa României: fugărit de adversari pe teren după un gest lipsit de fair-play » Decizia disperată a antrenorului și cum s-a terminat partida

FOTO: Sportul Doljean
FOTO: Sportul Doljean

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 23:37

FC Argeș a obținut astăzi calificarea în șaisprezecimile Cupei României, impunându-se pe terenul echipei de Liga 3-a CSO Filiași în urma executării loviturilor de departajare. 

Victoria argeșenilor a fost însă una intens contestată de gazde, violeții apelând la un truc lipsit de fair-play: conduși cu 1-2 în minutul 90, piteștenii nu au trimis mingea în aut la o fază în care un jucător al gazdelor se afla întins pe teren, în suferință. "Radu Bârzan, marcatorul primului gol al lui FC Argeș, nu a trimis mingea afară, lansându-și colegii în atac", informează Sportul Doljean. 

radu barzan 640x500
Radu Bârzan (mijlocaș, 18 ani), împrumutat de la CS U Craiova, e internațional de juniori. Foto: arenavalceana.ro

La faza imediat următoare, FC Argeș a restabilit egalitatea, prin Andrei Nilă, evitând astfel o eliminare rușinoasă în fața unei echipe modeste de categorie inferioară.

Văzându-se egalați, jucătorii gazdelor au luat foc, adresându-i lui Bârzan cuvinte grele și alergând după el pentru a-i aplica o corecție fizică. În cele din urmă, Iordan Eftimie, tehnicianul lui FC Argeș, a hotărât să-l scoată de pe teren pe Bârzan pentru a-l proteja de furia adversarilor.

Argeșenii s-au impus la loteria penalty-urilor, însă au părăsit terenul fluierați la scenă deschisă de fanii micuțului orășel din județul Dolj. 

Vezi aici primele rezultate din Turul IV al Cupei României

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
christiano0
christiano0  •  04 Octombrie 2017, 09:58

Corect , iti dai seama, ce cauta ala pe jos in min 90 ?!

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  04 Octombrie 2017, 09:57

Mioveni 3-4 CFR Cluj | Ardelenii au ajuns in semifinalele Cupei dupa ce au intors scorul de la 0-3. Numai ca golul cu numarul trei marcat de CFR a fost total nesportiv. Un jucator al celor de la Mioveni s-a accidentat, era intins pe gazon, iar mingea a fost data in afara terenului. Cum era normal, clujenii urmau sa repuna mingea in joc de la margine, apoi sa le-o ofere adversarilor, trimitand in out de poarta. Relaxati, crezand ca asa se va intampla, jucatorii lui Niculescu nu au mai atacat mingea, asa ca oamenii de la CFR au inceput contraatacul, a urmat o minge centrata in careu, iar Tade a marcat! Degeaba a contestat golul incasat intr-o maniera total nesportiva, pentru ca echipa din Mioveni nu a putut anula. Reusita a fost validata, iar anularea sa nu are acoperire regulamentara.

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Octombrie 2017, 09:01
Postat de adicn pe 04 Octombrie 2017, 08:39

Exact la asta ma gandeam...cat de ipocrit sa fii, sa te manii ca ala care vrea sa egaleze, nu da mingea in aut ca sa se poata tavali in voie, adversarul?!

De pe la min 70-80 in sus incep " accidentarile".

Vezi toate comentariile (9)
Comentează