FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VOLUNTARI - CS U CRAIOVA

Scandal uriaș înainte de returul semifinalelor Cupei României! Fanii lui CS U Craiova blocați să vină la meci

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2017 22:55

CS U Craiova se pregătește intens pentru meciul retur cu FC Voluntari din semifinalele Cupei României. Partida este joi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO.

Oltenii au cerut 2000 de tichete pentru partida care se va juca la Chiajna, însă ilfovenii au făcut tot posibilul pentru a bloca fanii lui CS U, deși aceștia anunțaseră că sunt gata să achite aceste tichete chiar și în avans.

Oficialii celor de la Voluntari au scos la vânzare doar 2800 de tichete, deși stadionul are 5500 de locuri. Îi vor oferi Craiovei 5% din aceste tichete, adică doar 140!

Alte 200 de bilete vor merge către Federația Română de Fotbal. Surse GSP.RO susțin că restul biletelor au fost oferite gratuit de oficialii Voluntariului prin școli.

Câteva bilete au fost scoase la vânzare și la case, însă interesul major i-a pus pe oficiali pe gânduri, crezând că oltenii cumpără aceste tichetele, așa că au sistat imediat vânzarea.

Comportamentul celor de la Voluntari, care s-au impus în tur cu 1-0, i-a enervat pe olteni, aceștia acuzându-i dur:

"Nu se poate să-ți bați joc de banul public și de suporteri. Echipa din Voluntari e sprijinită din bugetul local, s-a adus un prejudiciu de cel puțin 30.000 de lei. Ar trebui să realizeze ceea ce fac", a spus un oficial al clubului pentru GSP.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
deuxex
deuxex  •  17 Mai 2017, 13:43

"Nu se poate să-ți bați joc de banul public și de suporteri. Echipa din Voluntari e sprijinită din bugetul local, s-a adus un prejudiciu de cel puțin 30.000 de lei. Ar trebui să realizeze ceea ce fac", a spus un oficial al clubului pentru GSP. Care oficial, ma rog, ca GeSePe nu mai este acreditat ca organ de presa pe langa clubul din Banie. Iar bagati din burta? Iar faceti stiri din stirile altora? Rusine, GeSePe!

vlad_123
vlad_123  •  17 Mai 2017, 13:27
Postat de darkdark pe 17 Mai 2017, 09:22

Cand finantezi echipa cu bani luati cu japca de la ANRP nu-ti bati joc de banul public .... :))) Baietii astia de la FC Mogosoaia sint hazlii rau de tot.

Ai fost la proces azi?

allben
allben  •  17 Mai 2017, 10:55

Ii batem si fara suporteri!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează