FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - STEAUA

Protestele continuă la Steaua » Decizia galeriei înaintea duelului cu Petrolul din Cupă

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 martie 2015 11:04

Fanii roş-albaştrilor continuă protestele împotriva echipei după ce Steaua a decis să-şi schimbe sigla în urma deciziei ÎCCJ din decembrie anul trecut.

După ce n-au mers la Craiova la ultimul meci din campionat, scor 0-0, steliştii i-au anunţat ieri pe oficialii ploieşteni că echipa nu va fi susţinută de galerie nici la meciul de joi seară, de la Ploieşti, din semifinalele Cupei României.

Sectorul rezervat oapeţilor va rămîne liber, locurile destinate steliştilor nu vor fi vîndute fanilor ploieşteni. Biletele se găsesc deja la case, preţurile fiind cuprinse între 35 de lei la tribuna a II-a, 45 de lei la tribuna I şi 75 de lei la tribuna zero.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (24)
costi42
costi42  •  04 Martie 2015, 14:42

Galeria sud omare belea si omare pierdere pentru club prin amenzile primite in campionat si UE, meciuri cu portile inchise.De cat asa fani mai bine lipsa.Cred ca in aceasta galerie ce-l mai varstnic membru are sub 30 de ani,deci ce stiu despre STEAUA si palmaresul ei.Ii rog pe acesti infocati fani sa-si aduca aminte de ce-i dela RAPID cum scandau sa pleceCOPOS si rezultatele se vad si la un moment dat va pleca si Becali probabil se va satura si el,sa vad ce va face borcoi si talpoi?Va spun ca vor face ce au facut cu celelalte discipline sportive de la CSA.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  03 Martie 2015, 21:33
Postat de riodan pe 03 Martie 2015, 18:56

IAR VOI ZIARISTI DE CARTON, DE CE NU APLICATI SI RESPECTATI HOTARAREA ICCJ ,SCHIMBAND NUMELE DIN STEAUA IN FCSB ? PT VOI NU E CLAR?

fcsb inseamna fotbal club steaua bucuresti

riodan
riodan  •  03 Martie 2015, 18:56

IAR VOI ZIARISTI DE CARTON, DE CE NU APLICATI SI RESPECTATI HOTARAREA ICCJ ,SCHIMBAND NUMELE DIN STEAUA IN FCSB ? PT VOI NU E CLAR?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează