FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  LUCEAFĂRUL ORADEA - ASTRA 1-3

Semnal de alarmă tras de unul dintre fotbaliştii campioanei: "Nu poți juca fotbal în decembrie și ianuarie!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 17:31

Marius Şumudică a fost nevoit să-l schimbe pe Silviu Lung jr. la pauza meciului dintre Astra şi Luceafărul Oradea (2-1), din cauza unei accidentări, iar portarul a acuzat la finalul partidei starea jalnică a terenului.

"Știu că era greu să intre neîncălzit colegul meu, vreau să trag un semnal de alarmă, nu vreau să jignesc pe nimeni, vorbesc în numele multor fotbaliști. Nu poți juca fotbal în decembrie și ianuarie. Nu poți să te încălzești, riști să te accidentezi, vreau ca Liga să se uite și să ne respecte doleanțele.

Este din ce în ce mai greu să joci fotbal. Nu înțeleg această grabă, majoritatea terenurilor cu încălzire nu pornesc instalația. Poate că e nevoie de controale mai riguroase", a spus Lung jr. la TV Dolce Sport.

Partida de la Oradea s-a jucat pe un teren îngheţat şi acoperit de zăpadă, fapt criticat la final şi de Marius Şumudică.

"Azi experiența jucătorilor mei a făcut diferența, pentru că pe un asemenea teren forțele devin la fel. Nu este ok. Dacă aveam condiții bune ar fi ok", a afirmat tehnicianul Astrei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
fangigi
fangigi  •  15 Decembrie 2016, 23:17

O prostie!

v1ad
v1ad  •  15 Decembrie 2016, 21:46

De la falimentul FC Bihor de acum cateva luni, pe acel stadion nu mai joaca nicio echipa. S-a jucat acolo doar din cauza faptului ca tribunele au o capacitate mai mare. Oricum, vazand terenul astazi pe viu, e amre lucru faptul ca nu s-a lasat cu picioare rupte.

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Decembrie 2016, 21:26

Saracia ,bat-o vina ! Cluburile in majoritate in insolventa nu au bani nici pentru cele *zilnice*. Dara-mi-te sa incalzeasca gazonul. Asta e ,se joaca din nou ca pe vremea lui Ceausescu. Cu deosebirea ca e in nocturna.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează