FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - DINAMO, MIERCURI, 20:30, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

"Șepcile roșii" o amenință pe Dinamo: "Chiar ne gândim la calificarea în sferturi"

Fanii lui U Cluj promit o atmosferă de zile mari la meciul de miercuri cu Dinamo // FOTO: Gazeta Sporturilor
Fanii lui U Cluj promit o atmosferă de zile mari la meciul de miercuri cu Dinamo // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 18:17

 Ioan Ovidiu Sabău, managerul sportiv al lui U Cluj, a prefațat partida pe care echipa sa o va disputa miercuri împotriva lui Dinamo, în optimile de finală ale Cupei României. 

Acesta e conștient că "Șepcile roșii" au șansa a doua, dar speră la un deznondământ favorabil în partida cu Dinamo. Totodată, Sabău i-a lăudat pe jucătorii cu nume care evoluează la U Cluj. 

"Sunt jucători care au venit şi pentru oraşul Cluj, pentru brandul Universitaeta Cluj şi le apreciez foarte mult gestul, pentru că au venit să ne ajute. Nu ştiu câte echipe din Liga I şi-ar permite să aibă un Goga sau un Florescu în lot în momentul de faţă.

Cu toţii sunt exemple pentru jucătorii tineri de la noi din echipă. Sigur că ne dorim să ne calificăm, dar trebuie să conştientizăm că nu suntem favoriţi. Cu puţine greşeli, chiar ne putem gândi la o calificare în sferturi. Ne dorim şi stim că putem să mergem mai departe", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la TV Telekom Sport. 

Vezi aici o radiografie detaliată a lotului "Șepcilor roșii", din care fac parte nume grele care au trecut prin Liga 1, precum Călin Albuț, Valentin Lemnaru, Andrei Cordoș, Octavian Abrudan, George Florescu sau Dorin Goga.

"Obiectivul nostru e să promovăm, nu să ajungem în finala Cupei României. Noi ne luptăm cu Galda, cu Performanța Ighiu, cu Metalurgistul Cugir, cu Recea. Confruntarea cu Dinamo nu este un test pentru U Cluj, adevăratele teste le avem aici, în Liga a 3-a!" Adrian Falub, antrenor U Cluj

  • U Cluj - Dinamo, duel din optimile Cupei, se joacă miercuri, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează