FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 1-1 (ÎN TUR 2-5)

Steaua a jucat cu frîna de mînă trasă pe final: "Am lăsat-o mai moale, eram deja calificaţi"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 22:39

Cristi Tănase a deschis scorul în returul semifinalei de Cupa României cu Dinamo, scor 1-1, şi a fost desemnat omul meciului. Mijlocaşul a explicat de ce echipa sa a fost egalată pe final de meci. Steaua s-a calificat în finală, impunîndu-se în tur cu 5-2."Nu ne-am pregătit tricourile pentru event. N-am cîştigat nimic pînă acum. Mai e finală cu Astra şi multe meciuri grele în campionat. Ar fi o premieră pentru mine să facem eventul, toţi ne dorim asta. Am făcut un joc bun, dar am lăsat-o puţin moale fiind deja calificaţi", a spus Cristi Tănase la sportro.

"Dodel" a marcat două goluri pentru Steaua împotriva lui Dinamo în cele două manşe ale Cupei României.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
grid
grid  •  18 Aprilie 2014, 23:19

Dodele, nu e de ajuns că dai gol din joi în Paști. Nu prinzi veșnic pe Dinamo în așa situație, fii sigur că ei v-ar fi mâncat de vii dacă aveau ocazia. Respectați-vă suporterii!

cneius
cneius  •  18 Aprilie 2014, 11:40

O aiureala! Intr-un meci Dinamo-Steaua nu se joaca la rezultat! Unde sint orgoliile jucatorilor, dorinta de victorie in acest "clasic"?

tbone
tbone  •  18 Aprilie 2014, 07:45
Postat de darlosu pe 17 Aprilie 2014, 23:12

Oameni buni atitudinea asta de rahjat a jucatorilor stelisti/antrenor (am dat un gol, e de ajuns, ne-am calificat, o dam in bascalie dovedita de atatea ori...) este in gena poporului nostru din pacate si cu ea murim de gat. Nu pot sa nu ma gandesc la un meci al Germaniei acum cativa ani, contra Maltei cred, scorul era 13-0 pt nemti, albitrul anunta 3 min de prelungire si opreste meciul dupa 2 minute, la un contraatac al Gemaniei, iar jucatorii sa-i sara la gat, voiau sa mai dea... Cu parere de rau, antrenorul nostru se crede Mobi Dick dar el inoata intr-un pahar cu apa. Apropo, Stiuca boy, iar se lauda acum la tv. ca au avut ocazii multe, chiar puteau sa bata, apare neaCoaye imediat..

hai zi sa faci plici, vezi ca Bayern si-o fura de 2 etape la rand mai taci dreacu de obosit...si daca nici aia nu mai au mentalitate inseamna ca nu are nimeni

Vezi toate comentariile (13)
Comentează