FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - STEAUA 1-1, 5-4 D.P.

Steaua nu mai sperie pe nimeni » Seria de meciuri care îi dă dureri de cap lui Reghecampf

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 00:07

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf traversează o criză care i-a costat pe roș-albaștri primul loc în Liga 1, prezența în primăvara europeană și calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, după 4-5 la penalty-uri cu CS Mioveni. 

Din ultimele șase meciuri, Steaua a pierdut patru, a înregistrat o remiză și o singură victorie.

În Liga 1, Steaua a câștigat doar cu Pandurii (3-1), dar a pierdut cu Dinamo (1-3) și Astra (0-1) și a înregistrat doar o remiză pe teren propriu cu FC Botoșani (0-0).

În Europa League, Steaua a pierdut pe terenul lui Villarreal (1-2) și a ratat calificarea în primăvara europeană, iar în această seară, echipa lui Laurențiu Reghecampf a pierdut la penalty-uri (4-5) disputa cu CS Mioveni, după la finalul celor 120 de minute scorul a fost 1-1.

În urma acestei serii, Steaua a pierdut și fotoliul de lider și ocupă în acest moment abia poziția a treia în clasament la, la două puncte de liderul Viitorul și la egalitate cu Gaz Metan Mediaș. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  15 Decembrie 2016, 09:13

Problema de incompatibilitate cu functia de antrenor, ar trebui sa si-o puna extrem de urgent, in primul rand, Reghecampf insusi. Becali, deocamdata respecta spiritul marii sarbatori de Craciun si nu vrea sa intre in conflicte, dispute si hahalisme specifice lui. Vom vedea cum se vor aspecta astrele pentru Reghe incepand cu reluarea campionatului din primavara.

stelbz
stelbz  •  15 Decembrie 2016, 09:11

Era de asteptat si asemenea rusinoasa eliminare. Unii spun ca acest rezultat este un SOC ? Nu cred. Dupa rezultatele anterioare eu, ca stelist, am inceput sa ma astept la fiecare meci la cate un asemenea....SOC ! De ce ? Calitatea valorica mediocra a 4-5 fotbalisti, plus lipsa(cred) de LECTII TACTICE la antrenamentele conduse de Reghe. Se vede clar ca FC Steaua nu poate sa inscrie un gol victorios decat din INTAMPLARE si daca totusi se intampla acel gol, apararea gafeaza extrem de usor si incaseaza goluri penibile pe contraatacul adversarilor. Asadar, alunecarea pe TOBOGANUL campionatului si cupelor continua...... cu soc dupa soc......Poate se schimba totusi ceva pana la viitoarele SOCURI cu...... Timisoara si cu Dinamo...!

127545191014316
Marcello Kazan  •  15 Decembrie 2016, 07:56

VAI DE CAPU' LOR... Acest fcsb a devenit deja UN GROPAR AL FOTBALULUI ROMANESC... Cumpara de peste tot, NU pentru a face performanta ci doar pentru a distruge... Dar si asa acest fcsb iese tot pe locul 2 in conditiile in care NU ar trebui sa aiba adversar... HA, HA, ... HA,.. CIRC NU ALTA...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează