FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, 20:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP.RO

"Steaua nu poate fi mai bună decât în meciul cu FC Voluntari, dar are un avantaj în fața lui Dinamo" » Care poate fi cheia derby-ului României

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 11:20

Astăzi, Dinamo și Steaua se vor duela în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Meciul va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe Digi, Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ionuț Chirilă a analizat derby-ul din această seară și spune că Dinamo va avea un meci greu, pentru că Steaua va vrea să facă uitate ultimele două partide de campionat, 1-3 cu FC Voluntari și 1-1 cu CSMS Iași. În plus, antrenorul consideră că formația roș-albastră poate profita de pe urma jocului pe care îl va presta Dinamo.

"Dinamo va avea un meci greu din cauza ultimelor rezultate ale Stelei. Steaua se va mobiliza fantastic pentru a trece peste aceste meciuri. Din punct de vedere tactic, Steaua nu poate fi mai bună decât în meciul cu FC Voluntari, dar jucătorii se vor ambiționa mai mult.

Voluntari și CSMS Iași s-au apărat, au aglomerat zona din fața careului și au jucat pe contraatac. Dinamo nu poate face asta. Pe teren propriu, Dinamo trebuie să atace și va oferi spații. Astfel, jucătorii Stelei, care au o valoare incontestabilă, pot profita. Într-un joc deschis, Steaua va arăta altfel.

Până la vară, Steaua nu va putea fi o echipă. Au fost aduși 10-12 jucători și e nevoie de șase luni pentru a-i integra. La Steaua trebuie să se creeze relații de joc și echipa va conta abia din sezonul viitor", a spus Chirilă la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dincolodenori
dincolodenori  •  03 Martie 2016, 13:53
Postat de gutza23 pe 03 Martie 2016, 12:49

:))))) e bine ca nu esti dinamovist ;) a avut o singura generatie dar aia au fost pur si simplu talentati nu i-a inventat el ;) dar ce a facut dupa generatia aia????

Eu nu am intalnit inca in fotbal ANTRENORI -INVENTATORI DE FOTBALISTI. Chirila a muncit bine la Dinamo ,in urma muncii lui si a talentului copiilor au rezultat mari campioni ,Petre ,Tararache, Haldan si multi altii.Eu respect valoarea ,respect Chirila ,respect FC DINAMO SA

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  03 Martie 2016, 12:52
Postat de dincolodenori pe 03 Martie 2016, 12:34

Chirila este antrenorul care a scos talente pe banda rulanta pentru alb-rosii,Mie ca Dinamovist mi-ar fi rusine sa postez asa ceva

Gutza -Nicolae Guță, pe numele său real Nicolae Linguraru, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și compozitori români de manele, ca origine etnică fiind țigan. Echipa preferata : Rapid. Personalitate preferata: Borcea Cristian. In concluzie daca ii canta lui Borcea se poate spune ca este dinamovist. Ar trebui sa-i fie rusine ca posteaza , el ar trebui sa cante.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gutza23
gutza23  •  03 Martie 2016, 12:49
Postat de dincolodenori pe 03 Martie 2016, 12:34

Chirila este antrenorul care a scos talente pe banda rulanta pentru alb-rosii,Mie ca Dinamovist mi-ar fi rusine sa postez asa ceva

:))))) e bine ca nu esti dinamovist ;) a avut o singura generatie dar aia au fost pur si simplu talentati nu i-a inventat el ;) dar ce a facut dupa generatia aia????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează