FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, 20:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSPRO

Steaua, văzută ca favorită în Derby de România » Forma bună a lui Dinamo nu a impresionat

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 10:16

Astăzi, Dinamo și Steaua se vor duela în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Meciul va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe Digi, Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Meciul va fi interesant și din perspectiva pariurilor. În ciuda înfrângerii din returul sezonului regulat, 1-3, Steaua are și acum prima șansă la casele de pariuri. Locul doi pe care se plasează Dinamo, dar și forma slabă a campioanei, 4 puncte în 3 meciuri ușoare în 2016, nu par să conteze pentru bookmakeri.

Campioana României are cota 2,34 pentru o victorie în Ștefan cel Mare, în timp ce dinamoviștii au primit din partea bookmakerilor cota 3,10 pentru a învinge Steaua. Egalul este cotat la 3,15.

"Vă daţi seama că există o încărcătură foarte mare, fanii iubesc aceste meciuri, aşteaptă cu nerăbdare să vină pe stadion. Deci, cu siguranţă va fi un meci foarte dificil" Laurențiu Reghecampf

Citește și: Primul Derby de România din 2016 » 10 pariuri interesante pentru Dinamo – Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
para.para
para.para  •  03 Martie 2016, 13:26
Postat de Buurns Alex pe 03 Martie 2016, 13:15

@para.para Intr-un articol ai ponturi, in altul ai cotele, in altul ai ce zice Multescu, in altul ce zice X-ulescu si in altul ce zice coana Leana. Daca le adunai pe toate Intr-un articol, deja nu se mai numea articol, se numea roman.

Daca te uiti mai atent, observi ca majotitatea "articolelor" au cateva randuri. Deci adunate la un loc toate informatiile de care ai zis tu, nu stiu daca faceau cat un articol aici in ghesepe. Oricum, interesul angajatilor ghesepe sunt doar titlurile clickbait, pentru ca doar titlurile aduc accesari de pagina, de articole sau de continutul lor chiar nu-i intereseaza.

179869382386393
Buurns Alex  •  03 Martie 2016, 13:15

@para.para Intr-un articol ai ponturi, in altul ai cotele, in altul ai ce zice Multescu, in altul ce zice X-ulescu si in altul ce zice coana Leana. Daca le adunai pe toate Intr-un articol, deja nu se mai numea articol, se numea roman.

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Martie 2016, 13:13

Ambele marchează

Vezi toate comentariile (11)
Comentează