FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - ASTRA, 1-1, 5-3 D.P

Șumudică încheie povestea frumoasă de la Astra cu un trofeu pierdut și atacă subtil conducerea: "Trebuia să mă impun mai mult în fața unora"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 mai 2017 23:54

Marius Șumudică a părut deziluzionat după înfrângerea din finala Cupei în fața lui FC Voluntari, pierdută în urma executării loviturilor de departajare,  1-1, 5-3 d.p.. Antrenorul a recunoscut că aceasta a fost ultima partidă pe banca Astrei. 

"Am pierdut finala, ne pare rău că ne despărțim în aceste condiții. Ne-am retras inexplicabil în repriza secundă. Am avut ocazii să închidem meciul, dar până la urmă am ajuns la loterie. A ratat un singur jucător al nostru, asta e.

S-a dovedit încă o dată că suntem o echipă fără identitate, fără suporteri, ne-au susținut 70 de oameni.

Nu poți să câștigi tot timpul. Am reușit performanțe remarcabile, s-a terminat un ciclu însă. Nu mai e nicio șansă să rămân. Sunt prea supărat să spun acum unde plec, rămâne de văzut. Trebuia să mă impun mai mult în fața altora, nu mai are rost să spun nimic. Eu plec în vacanță, nu știu ce se va mai întâmpla la Astra.

Felicit echipa celor de la Voluntari, să dea Dumnezeu ca și la anul să facă o figură frumoasă. Sincere felicitări lui Claudiu Niculescu!", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

FC Voluntari a câștigat Cupa României, după ce a învins-o în finală pe Astra, în urma executării loviturilor de departajare (DETALII, AICI)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Mai 2017, 13:28

Te inteleg, Sumudica, si sunt alaturi de tine la acest priveghi!

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  28 Mai 2017, 10:44

Vazand echipa cu care a incheiat Astra meciul ma duce gandul la un...vanzator de aprozar...smechereala scarboasa...!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Mai 2017, 09:32

o fi contat si penaltiurile dea moaca primite in semifinale cu Poli ,cine stie ,sigur ,e un Dumnezeu care face dreptate.Sumi dute-n vacanta si taci nu mai da vina pe jucatpri ,tu esti cel mai mare vinovat ,ca nu ai stiut sa gestionezi situatia.PS ce a facut marele jucator ,a demonstrat in fata lui Daun ca merita... sa stea acasa

Vezi toate comentariile (21)
Comentează