FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ELIMINARE

Tavi Grigore, după ce Petrolul a fost eliminată din Cupă: ”La penalty-uri nu câștigă mereu echipa mai bună”

Foto: Facebook/@official.fcpetrolul
Foto: Facebook/@official.fcpetrolul

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 14:53

Petrolul a dat o replică solidă echipei din Mioveni care a obținut cu multă șansă dreptul de a merge mai departe în optimile de finală ale Cupei României.

”Noi ne-am realizat obiectivul pentru acest joc. Am oferit o replică solidă unei formații care se luptă pentru promovarea în prima ligă. Păcat de uriașele noastre ratări, puteam să câștigăm.

La loteria penalty-urilor nu câștigă întotdeauna echipa mai bună”, a precizat Grigore după jocul cu argeșenii.

Petrolul revine în campionat, vineri seară, pe Ilie Oană, în disputa cu Atletic Bradu. Meciul cu CS Mioveni a lăsat urme adânci în efectivul ploieștenilor în condițiile în care ambii fundași centrali, Prunescu și Frâncu, au ieșit accidentați de pe teren pe parcursul disputei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează