FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CRAIOVA - DINAMO 1-0

Torje îi ia peste picior pe fanii olteni: "Mulți nu pot să vorbească acasă și când scapă de neveste vin să mă înjure"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 19:02

Gabi Torje s-a arătat dezamăgit de eliminarea lui Dinamo din Cupa României după înfrângerea de la Craiova, scor 0-1, și a lansat un atac dur la adresa suporterilor olteni.

"Am pierdut singura șansă pe care o mai aveam de a ajunge în cupele europene. E dezamăgitor. Le cerem scuze fanilor. Acceptăm criticile. Dacă jucam în prima repriză măcar cum am făcut-o în cea de-a doua parte altul era rezultatul. Ăsta-i fotbalul! Nu mai e timp să regretăm! Trebuie să ne gândim la meciurile ce vor urma.

Cred că în ciuda terenului foarte, foarte prost a fost un stadion minunat aici. Cred că gazonul prost a tăiat spectacolul. Bratu e la început de carieră și nu trebuie să descurajeze pe nimeni acest rezultat.

Faptul că am fost primit așa cum am fost aici la Craiova nu demonstrează decât faptul că am valoare. Important e că mă iubesc dinamoviștii. Mulți dintre cei din tribune nu au cum să vorbească acasă și când scapă de neveste vin și înjură pe stadioane după ce beau două pahare de bere", a declarat Torje la TV Telekom Sport.

"Ne mai rămăsese Cupa. Din păcate, și acest trofeu s-a dus. Vom juca în play-out. Nu-mi vine să cred! E un sezon dezastruos pentru noi. Nu pot să dau vina pe gazon pentru că și cei de la Craiova au jucat pe același teren. Prima repriză le-a aparținut lor. Suntem foarte supărați că n-am făcut fanii fericiți. Nu mai dăm vina pe arbitraj, nu sunt arbitrii de vină că nu băgăm noi mingea în poartă. Jucăm în play-out, avem 14 meciuri și sperăm să le câștigăm pe toate. Asta ne-a mai rămas" Dan Nistor

Universitatea Craiova e a treia semifinalistă a Cupei României alături de Hermannstadt și Gaz Metan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
847153178690789
Ticu Troya  •  08 Martie 2018, 15:30
Postat de dansy pe 07 Martie 2018, 12:28

Ticule oi avea tu nume legendar,dar daca te intreb unde era TROIA habar nu ai.Cred ca nici in ce an suntem nu stii.Tu vad ca traiesti in matriarhat cand femeile conduceau barbatii.Nu realizezi ce ridicol si incult esti?

Chiar asa batrane ? Fii sigur ca stiu multe despre Troya , dar nu asta-i subiectul !!

sorin72seb
sorin72seb  •  07 Martie 2018, 13:19

bai Torjica m-ai bine ramaneai in Turcia , decand ai venit in Romania ,te fac toti sa plangi.....***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  07 Martie 2018, 12:35
Postat de reddogsv pe 07 Martie 2018, 02:33

Dar tu unde,, statusi" mare filosof devorator de praz si si iubitor al unei echipe struto-camile, inventie nociva a unei tanti trecatoare pe la putere? Un iubitor al unei clone cu traditie in fotbal, singura autentica a ajuns sa vb de sinngul club legendar din Liga I? Sper sa va dea peste bot Mititelu cat de curand! Ce are comunismul cu perioada actuala? Numai unul care s-a rasturnat cu caruta la Caracal poate,, gandi" astfel!

Da ati intrat in legenda ca cei mai mai hoti din fotbalul romanesc.Din acest punct de vedere ai dreptate.Degeaba te rogi sa revina Mititelu pentru ca Universitatea Craiova nu a fost Mititelu ci am fost noi suporterii,antrenorii si jucatorii.De ce nu il invoci si pe NETOIU care a furat o echipa intreaga de la Craiova si a dus-o la Dinamo.Sau asta nu se pune la mintea ta care functioneaza cu maxim 2 neuroni.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează