FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - ACS POLI TIMIȘOARA 4-1

Tupeu de "decar" » După ce l-a păcălit de două ori pe arbitrul Comănescu, Budescu pune tunurile pe "central": "4 penalty-uri nedate" :)

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 23:33

Constantin Budescu a fost de departe omul meciului dintre Astra și ACS Poli Timișoara din semifinalele Cupei, încheiat 4-1 pentru giurgiuveni.

Acesta a simulat și a obținut două penalty-uri acordate eronat de "central", pe care le-a și transformat, dar a fost  și în mijlocul unor alte faze controversate, în urma cărora arbitrul Adrian Comănescu ar fi trebuit să mai acorde alte două lovituri de pedeasă pentru Astra.

"Am fost atins la ambele penalty-uri. Cred că am mai avut vreo patru penalty-uri!

Dacă vă uitaţi, în acest play-off s-au acordat lovituri de pedeapsă foarte uşor împotriva noastră", a spus Budescu.

Decarul Astrei e mulțumit de rezultatul manșei tur a semifinalei cu ACS Poli Timișoara, dar crede că echipa sa nu este calificată încă.

"A fost un meci frumos, spectaculos, zic eu că puteam marca mai multe goluri. Este bine şi aşa, sperăm să ajungem în finală.

Încă am emoţii, pentru că Timişoara e echipă bună. Azi a jucat mai slab şi de aceea aş fi dorit să avem un avantaj mai mare, pentru a nu avea emoţii", a declarat acesta, la TV Digi Sport.

Citește și: Zi neagră pentru brigada de arbitri de la Astra - ACS Poli » 3 penalty-uri neacordate, 2 dictate eronat, 1 gol din ofsaid!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
redshow
redshow  •  26 Aprilie 2017, 11:32

Rusine Sarmale. Rusine ! E vreun standard de golanie la cre trebuie sa te cobori ca sa lucrezi cu Sumi-Bet ?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Aprilie 2017, 09:32

Niste caractere frumoase la echipa asta. Au avut ce sa invete de la Tilica.

widoqq
widoqq  •  26 Aprilie 2017, 08:16

Ma dezamagit Buda asta. Asa a invatat de la `giulesteanu`de ***. Penibili!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează