FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - DINAMO, AZI, ORA 17:00, PRO TV, DIGI, TELEKOM

U CRAIOVA - DINAMO. Cifre înfiorătoare pentru Dinamo în derby-ul cu Craiova! Debutul lui Florin Bratu, tensionat la maximum

Articol de - Publicat marti, 06 martie 2018 09:06

Șapte jucători ai Universității Craiova au marcat cel puțin o dată în poarta lui Dinamo, meciul jucându-se azi, de la ora 17:00, transmis la TV de PRO TV, Digi, Telekom!

Știința nu a mai pierdut de 8 meciuri în toate competițiile, dar nu aceasta este singura problemă a lui Dinamo în "sferturile" Cupei de azi.

În lotul pregătit de italianul Devis Mangia figurează în acest moment 7 fotbaliști care au gustat cel puțin o dată din bucuria golului în poarta roș-albilor, fiind îmbrăcați în tricoul Craiovei. Dintre aceștia, brazilianul Gustavo a punctat de două ori.

Interesant este că din cele 6 întâlniri în care cei 7 au marcat, Dinamo a reușit să câștige o singură dată, în februarie 2017, scor 2-1. Adam Nemec a reușit atunci o "dublă", golul juveților fiind marcat de Gustavo.

În rest, Craiova a câștigat de două ori, iar restul de trei partide s-au terminat egal, toate cu scorurile de 2-2!

Una dintre cele două victorii este celebra umilință pe care Craiova i-a aplicat-o lui Dinamo în 2015, scor 3-0. Atunci Bawab a reușit o "dublă", al treilea gol fiind marcat de Nicușor Bancu.

12 goluri în 29 de meciuri a marcat Gustavo în acest sezon, în toate competițiile, fiind golgeterul Craiovei

echipa probabila

Marcatorii din lotul Craiovei în partidele cu Dinamo

Nume / Număr goluri cu Dinamo

Gustavo    2
Bancu    1
Briceag    1
Zlatinski    1
Al. Băluță    1
A. Burlacu    1
Bărbuț    1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Martie 2018, 15:30

Brrrrrrrrrr, ...”cifre înfiorătoare ” ???!! *** ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Martie 2018, 15:29

Ce nu spune acest ziarist frate de pupături în fund cu E. Apostol și Crăițoiu, că Dinamo a condus-o pe Craiova aproape de fiecare dată și deși s-au dat un număr egal de goluri, el ”vede” doar marcatorii ...de la CSU !!!? Niște go77l@ni !

bazileon
bazileon  •  06 Martie 2018, 14:35

Pardon de typos!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează