FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CRAIOVA - DINAMO AMÂNAT

ULTIMA ORĂ S-a amânat și Craiova - Dinamo! FCSB, singura care a făcut scandal, pusă să joace la Sibiu!

Așa arăta ieri arena din Bănie. Foto: captură TV Digi Sport
Așa arăta ieri arena din Bănie. Foto: captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 14:09

Gerul îngheață fotbalul românesc! După ce LPF a decis mai devreme amânarea etapei de play-off și play-out, FRF a aplicat aceeași măsură în ce privește partida din sferturile Cupei României dintre U Craiova și Dinamo.

Decizia amânării partidei dintre U Craiova și Dinamo, programată inițial joi, ora 20:30, vine ca urmare a prelungirii codului portocaliu de ger până pe 2 martie, ora 20:00. Informarea venită din partea celor de la INMH vizează și județul Dolj.

Este al doilea sfert de finală amânat, după duelul sută la sută moldovenesc dintre Botoșani și Iași.

Doar două partide au primit undă verde

În ciuda protestelor vehemente venite din partea conducerii celor de la FCSB în ultimele două zile, partida cu Hermannstadt, de astăzi, ora 18:30, se va disputa. Conducerea FRF a argumentat că nu poate amâna această partidă din cauza lipsei unui fundament regulamentar, județul Sibiu fiind doar sub atenționare de cod galben, nu portocaliu. 

Gigi Becali a atacat decizia FRF și ieri, și azi: "Am ajuns la mâna lui Felix Grigore. Noi, Steaua, am ajuns la mâna lui. În halul ăsta a ajuns fotbalul românesc!".

Ieri, la Mediaș, s-a disputat primul sfert de finală al Cupei, câștigat de Gaz Metan în fața Astrei, scor 1-0.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (100)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Februarie 2018, 19:06
Postat de waves pe 28 Februarie 2018, 18:11

Nu este suficient ca esti prostalau mai esti si psdist,socialist, antii DNA justitie, si urmărilor fervent *** 3 adica la tot ce este mai rau si scabros in Romania...

Gresit. Cel mai periculos este digi24!

waves
waves  •  28 Februarie 2018, 18:11
Postat de baruch pe 28 Februarie 2018, 17:29

aaa, cu infiintarea cumva? cu bugetul nelimitat de la primarie? cu faptul ca membrii binomului (bolovanu' si kovesoaica sunt din sibiu)? cu numele echipei? ca "soimii" sau "inter" sibiu le putea, doar traim pe mosia lui tac-su din bavaria. hai, iesi la zapada in curtea cotrocenilor, ca ai sccris destul.

Nu este suficient ca esti prostalau mai esti si psdist,socialist, antii DNA justitie, si urmărilor fervent *** 3 adica la tot ce este mai rau si scabros in Romania...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi_oase
cristi_oase  •  28 Februarie 2018, 17:42
Postat de John Milne pe 28 Februarie 2018, 17:24

Burleanu seamana cu Felix Dzerzhinsky .

Are privirea mai agera Burleanu.Se vede ca e securist vechi ,modelul Iliescu , Tudorel....)) Sa nu uitam sa-i mentinam si pe aplaudacii din campaniile electorale,colegii nostri dinamovisti . )))

Vezi toate comentariile (100)
Comentează