FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - FCSB, MÂINE, 18:30, LIVETEXT PE GSP.RO

Ultimele detalii de la Sibiu înaintea de Hermannstadt - FCSB! Ce măsuri se vor lua mâine dimineață

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 20:45

Președintele celor de la Hermannstadt, Teodor Birț, a vorbit despre partida dintre echipa sa și FCSB din sferturile de finală ale Cupei României. Oficialul sibienilor îi asigură pe cei de la FCSB că gazonul se va prezenta în condiții bune de joc. 

"Terenul va fi curățat mâine, în jurul orei 9, tocmai ca să nu înghețe. Se va juca în condiții de iarnă, dar terenul va fi practicabil. Se va putea juca fotbal pe el. Avem și mingi roșii, azi le-am primit. Nu știu dacă avem un avantaj, diferența de valoare e clară.

FCSB are un palmares incredibil, dar noi avem elanul și dorința de a demonstra că merităm să fim în Liga 1 în sezonul viitor. Jucăm pe același teren, nu e un avantaj pentru nimeni. Stadionul o să fie plin, sibienii sunt dornici să vadă fotbal. Toată lumea din Sibiu așteaptă meciul, în jur de 8000 de spectatori vor fi.

Acum nu avem instalație de încălzire, în vară este prioritatea noastră, pentru că avem nevoie la Liga 1. În maximum 2 ani stadionul va arăta cu totul altfel", a zis Teodor Birț, președintele celor de la Hermannstadt, pentru TV Digi Sport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
273613686507481
Vali Andronie  •  28 Februarie 2018, 15:12

Joaca si Klaus Verner J..... ,,,,

ray51
ray51  •  28 Februarie 2018, 10:11

Regulament nesabuit. Factori decizionali slab pregatiti si habarnamisti. Vezi in Anglia: la Bristol temperatura a fost sub 0 grade si partida Bristol vs Wigan nu s-a desfasurat. Pericol pentru integritatea jucatorilor. Cine e mai uman???

corectu
corectu  •  28 Februarie 2018, 07:43

Daca nu au instalatie de incalzire,e clar cum va arata terenul de joc.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează