FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - CS MIOVENI

Un fotbalist cu proteză la mână a jucat în Cupa României: "Un TIR era să-mi distrugă visul"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 20:54

CS Mioveni a trecut de Petrolul la loviturile de departajare din 16-imile Cupei României, scor 1-1 (5-4 d. pen), iar în această partidă a jucat un fotbalist cu o poveste interesantă de viață.

În prima repriză a prelungirilor și-a făcut apariția pe teren Cosmin Lambru (19 ani), fotbalist care a rămas fără o parte din mâna stângă în urma unui accident de circulație.

"Acel cumplit accident care putea să-mi distrugă definitiv visul de a ajunge un fotbalist cel puţin respectat. Eram cu prietenii mei de la Pleaşa pe stradă, ne întorceam spre casă, când un TIR a derapat şi s-a îndreptat spre mine. Am apucat, din reflex, să mă bag sub o conductă, dar am pus mâna pe un gard, ca să mă sprijin.

TIR-ul mi-a strivit mâna acolo! Nu uit nici măcar un moment din acel accident! Am simţit o durere înfiorătoare, dar am rămas conştient. Am fost scos de acolo şi dus la spital. Puteam pierde tot braţul stâng, întârziindu-se operaţia. Din fericire, am avut noroc de o doamnă chirurg, dr. Otilia Răcăşan, care pot spune că a făcut o minune. Eu şi familia mea îi rămânem datori toată viaţa! Mi-am pierdut atunci doar mâna, de la încheietură", povestea Cosmin într-un interviu pentru Libertatea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează