FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  16-IMI CUPA ROMÂNIEI

Unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 e dezamăgit de alegerile lui Daum: "Puteam să merg și să car apa!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 23:20

Bogdan Vătăjelu s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că nu a fost convocat de Christoph Daum pentru meciul cu Polonia.

"Mi-aș fi dorit convocarea. Poate vreodată voi fi și eu acolo. Când am aflat lista convocaților, am fost dezamăgit, m-aș fi așteptat să fiu al treilea sau al patrulea fundaș stânga. Puteam să merg și să car apa", a spus fundașul Craiovei la finalul meciului din Cupă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

CS U a învins grație reușitei lui Ivan din prelungiri, iar Vătăjelu susține că echipa ar fi putut fi mai concentrată, pentru a încheia meciul în 90 de minute.

"Ne-am făcut singuri meciul greu, noi suntem fraierii care jucăm mereu 120 de minute. Ne-a spus nea Gigi (n.r. Mulțescu) că doar noi putem să ne facem meciul greu. Dacă eram mai atenți, puteam să terminăm din minutul 90", a adăugat acesta.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
stefan..
stefan..  •  26 Octombrie 2016, 15:55

Vatajelu si Baluta sunt cei mai in forma jucatori din Liga I, iar lui Ivan, desi este cel mai talentat, ii trebuie continuitate in evolutii bune. Totusi, acestia nu vor juca neaparat la nationala pentru ca selectia nu tine de valoarea jucatorilor, ci de satisfacerea doleantelor ciobanului. Marfa trebuie vanduta mai departe. Cu ce pret? Nationala si echipa blatistilor lui Gigi Becali sunt de toata jena.

152919061803427
Viorel Dan  •  26 Octombrie 2016, 13:50

Ma uit la mutra neamtului din fotografia care o publicati in articol :este a unuia care "cara apa "!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  26 Octombrie 2016, 02:53
Postat de observator_federal pe 26 Octombrie 2016, 00:15

Vatajelu este un fundas stanga care iese din aparare cu mingea la picior, in dribling, indiferent de adversar. Alearga si centreaza excelent, are sut bun. Alora de la FCSB le-a dat un gol (marele Nita poate depune marturie...) imparabil. Acum, ce sa zic, mai studiaza si tu, mai urmareste meciuri sau, mai simplu, intreaba vreun microbist adevarat - evita FCSBistii, astia-s pe cale de disparitie, nepriceperea ii omoara...

DOMNU OBSERVATOR..RESPECT..AM O BANUIALA CAM CINE ATI FI.. :) VORBITI IN CUNOSTINTA DE CAUZA SI LA OBIECT..FARA CLINCIURI CU.. POSTACII..:))))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează