FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, 21:30, DIGI, DOLCE, PROTV

UPDATE Accidentare de ultimă oră! Contra a aflat în această dimineaţă că nu va putea miza pe un titular » Ce prim "11" va avea Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 10:08

CSU Craiova - Dinamo se vor duela azi în sferturile Cupei României, într-o singură manșă, de la 21:30, în direct pe TV Digi Sport, ProTV, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

update 11:30

Antun Palici, căpitanul lui Dinamo, s-a accidentat în ultimul moment, iar Contra a aflat în această dimineaţă că nu se va putea baza pe acesta. Astfel, în locul mijlocaşului croat va intrat May Mahlangu.

Echipa probabilă Dinamo: Cerniauskas - Romera, Dielna, M. Popescu, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Mahlangu - Hanca, D. Popa, Bumba

Ştirea iniţială:

Pentru partida din această seară, Contra are probleme de lot şi nu va putea conta pe Jaime Penedo, Adam Nemec şi Bawab, din cauza meciurilor avute la echipele naţionale. Penedo şi Bawab încă nu au ajuns în ţară, iar Nemec nu este recuperat fizic.

Astfel, Contra va trebui să facă mai multe schimbări în primul "11". Cerniauskas va juca primul meci în poarta lui Dinamo, de la revenire, iar în atac va juca Daniel Popa.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Martie 2017, 16:51

asta nu a jucat nimic tot campionatul, a ocupat ilegitim un loc in primii 11

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Martie 2017, 12:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Martie 2017, 12:36
Postat de bakunin pe 29 Martie 2017, 12:09

Mai conteaza o cupa in palmaresul vostru "bogat" ? :)))))))))

chiar nu bag in seama fanii unei echipe desfiintate si inca neinfiintate la loc. daca pui sigla fcsbeului *** putem discuta, altfel nu are rost.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează