FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - STEAUA 0-1

Valeriu Argăseală a vorbit despre penalty-ul acordat Stelei: "Uitaţi-vă la piciorul lui Bălgrădean!"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 22:48

Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei României în detrimentul celor de la CSU Craiova, după ce i-a învins pe olteni cu scorul de 1-0, însă penalty-ul din care s-a înscris unicul gol al partidei a fost contestat de gazde.

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că lovitura de departajare a fost acordată corect şi le prevede un viitor frumos oltenilor.

"Părerea mea este că a fost penalty. Uitaţi-vă la piciorul lui Bălgrădean! Craiova a fost o echipă bună, dar s-a lovit de Steaua care are experienţă. Ei îşi vor spune cuvîntul în campionat", a spus Argăseală la Digisport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
delus
delus  •  06 Decembrie 2014, 00:13
Postat de bibiloiu pe 05 Decembrie 2014, 16:01

DUTE DRAQU DE JRG IMPUTIT , sunt stelist dar mi-e greata de golaniile astea care se fapt repercuteaza asupra comportarii in cupele europene . AM STIUT CA SE VA FACE UN FURT CAND SA ANUNTAT GOLANUL CE VA ARBITRA MECIUL . RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bai bibiloiu sau bulangiule cum te numesti, stelist impaiat date-n pesti mei cu prazarii tai cu tot la ce te uiti la fotbal sau la polo .Regulamentul e regulament fraiere ,documenteazate priveste real nu sf.Ne place nu ne place sa acordat fault dupa regulament.Daca fraieru de portar dinomovist intra ca un incepator n-ui de vina Tudor.Ce sa mai explic prazarului bulangiu.... scrii si tu aici sa fi bagat in seama ca toti otenii ieftini.Pacat de OLTENII ADEVARATI .

bibiloiu
bibiloiu  •  05 Decembrie 2014, 16:01

DUTE DRAQU DE JRG IMPUTIT , sunt stelist dar mi-e greata de golaniile astea care se fapt repercuteaza asupra comportarii in cupele europene . AM STIUT CA SE VA FACE UN FURT CAND SA ANUNTAT GOLANUL CE VA ARBITRA MECIUL . RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

icesoldier
icesoldier  •  05 Decembrie 2014, 15:24
Postat de ken.o_bea pe 05 Decembrie 2014, 09:33

Fault este, intrare imprudenta. La aceeasi faza, desfasurata la 6-8-10 metri de poarta, nimeni nu va contesta ca e penalty. Incercati exercitiul acesta si spuneti apoi daca se da sau nu penalty. Probabil ca multi judeca faza prin prisma faptului ca Rapa nu avea nicio sansa sa continue cu gol (desi s-au mai vazut goluri si din corner...), sau macar spre poarta, dar oricum o dam, fault este. Rapa a facut exact cat trebuia sa faca: a intepat mingea in fata portarului, iar restul a facut Balgradean, chiar daca e doar imprudenta...

Nu le mai explica! Nu exista chestia cu "nu mai putea sa o joace" sau ca "mingea ar fi iesit oricum afara". Cat timp mingea este in joc, este fault! Simplu! Este o imprudenta si atat!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează