FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN MEDIAŞ - DINAMO 2-1

Victor Becali: ”Ce poţi să-i spui unui om care vine marţi şi joacă joi? Nici nu cred că-l cunoştea pe Dorel Stoica”

Dario Bonetti a debutat în meciul cu Gaz Metan Mediaș, din returul semifinalelor Cupei României
Dario Bonetti a debutat în meciul cu Gaz Metan Mediaș, din returul semifinalelor Cupei României

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 aprilie 2012 14:24

Victor Becali a comentat meciul pe care Dinamo l-a pierdut în returul semifinalelor Cupei României, 2-1 cu Gaz Metan Mediaş, discutînd şi despre venirea lui Dario Bonetii şi a schimbărilor pe care le-a adus acesta la echipă. În ciuda înfrîngerii suferite la Mediaş, Dinamo s-a calificat în finala competiţiei datorită victoriei pe care a obţinut-o pe teren propriu, cu 1-0.

"Importanta este calificarea. Dinamo a avut ceva ocazii, dar Mediaşul a dominat tot meciul, a avut ocazii mari, a ratat penalty. Hai să spunem că a fost o victorie meritată a lor”, a declarat Victor Becali, pentru DolceSport.

Citeşte şi: Dorel Stoica a alungat problemele » "Invenţia" lui Bonetti a calificat-o pe Dinamo în finala Cupei României

Impresarul român şi-a exprimat părerea şi asupra noului tehnician de la Dinamo, Dario Bonetti. "Era un meci de calificare în finală, ce poţi să-i spui unui om care vine marţi şi ia echipa la primul antrenament şi joi joacă? Spre exemplu, pe Dorel Stoica, nu cred că-l cunoştea. Poate la moralul echipei poţi să lucrezi, dar ce să faci la pregatirea fizică, atunci cînd joci din 3 în 3 zile?", a explicat Victor Becali.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
ingineru07
ingineru07  •  13 Aprilie 2012, 18:06

ce sa oftica asta ...ca a avut succes bonetti...bravo macaronare la mai multe..succesuri sau insuccesuri dar care sa ne faca fericiti

superstar20
superstar20  •  13 Aprilie 2012, 17:49
Postat de andrei_bern10 pe 13 Aprilie 2012, 17:18

spui tu sa fim obiectivi si sa vedem realitatea , da in intr-un comentariu mai jos scrii ca Borcea ii face echipa lui Bonetti , pai tocmai de asta a plecat Bonetti in 2009

A plecat ca s-a certat cu Turcu, iar Turcu a amenintat ca isi retrage sprijinul financiar, el era cel care dadea toti banii in perioada aia. De aia a plecat Bonetti, ca a spus si ca Borcea ii facea echipa e alta poveste, era normal sa spuna si el ceva sa dea bine. Parca suna mai bine cand spui ca ai plecat pentru ca nu vroiai sa accepti anumite lucruri, decat sa spui ca ai fost dat afara ca l-ai jignit pe un actionar. Si da, Stoica e favoritul lui Borcea, el l-a adus la Dinamo, asta e echipa lui Borcea 100%.

andrei_bern10
andrei_bern10  •  13 Aprilie 2012, 17:18
Postat de superstar20 pe 13 Aprilie 2012, 15:57

Inteligent esti tu ca pui botul la tot felul de prostii. Becali arata 5-0 iar siman 0-0 si cica bateau cuba, cauta video si convinge-te, nu te mai lasa spalat pe creier, fi-ti si voi obiectivi si incercati sa vedeti realitatea. Daca Sportul v-a batut cu 3-1 asta nu inseamna ca o poate bate si pe Steaua, pentru ca si Steaua a batut Dinamo tot cu 3-1.

spui tu sa fim obiectivi si sa vedem realitatea , da in intr-un comentariu mai jos scrii ca Borcea ii face echipa lui Bonetti , pai tocmai de asta a plecat Bonetti in 2009

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close