FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA 1-1, 4-6 DUPĂ LOVITURILE DE DEPARTAJARE

Victor Piţurcă trage alarma: "Fără jucători de valoare, Steaua nu va avea rezultate!" » Anunţ important în privinţa unui titular al naţionalei

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 00:47

Victor Piţurcă e îngrijorat de situţia lui Alexandru Măţel, exclus din lotul Astrei pentru că refuză să-şi prelungească contractul. Selecţionerul e convins că Steaua va avea probleme dacă nu va face transferuri.
"Nu a avut un ritm intens meciul, însă au fost şi destule momente bune. Din păcate nu s-a decis în 120 de minute, ci la penalty-uri, unde este loterie.

Mă deranjează situaţia lui Măţel. Păcat că un jucător aît de valoros nu se află în lotul echipei sale. Doar Niculae poate rezolva problema. Eu am vorbit cu amîndoi, dar nu vreau să insist.

Nu voi conta pe el dacă nu va fi reprimit la echipă. Chiar dacă nu prea avem variante, nu am încotro. Îl bag pe Manea dacă e nevoie.

Au fost momente în jocul Stelei cînd mingea a circulat foarte bine. E bine-venit acest meci înaintea dublei cu norvegienii din Liga Campionilor. Desigur, fără jucători de valoare, Steaua nu poate avea rezultate. S-a văzut acest lucru şi astăzi"- a spus Piţurcă la Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
jony1973
jony1973  •  12 Iulie 2014, 17:13

Celelalte echipe cu care se va duela Steaua vor fi: Astra, CFR, Dinamo (daca isi v-a rezolva problema fundasilor centrali) si Pandurii

jony1973
jony1973  •  12 Iulie 2014, 17:11
Postat de lord_of_the_drinks pe 12 Iulie 2014, 08:24

Sunt tare curios in opinia ta, daca Steaua este de locurile 2-3, care sunt cele 1-2 echipe care ar fi in fata Stelei? Asa ca fapt divers.

Una ar fi Petrolul, care v-a dominat chiar si cu toate "energizantele"preparatorului fizic german.

solomon_i
solomon_i  •  12 Iulie 2014, 08:55

Matel are un loc vacant in linia de fund a Stelei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează