FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - AVÎNTUL BÎRSANA 4-0

VIDEO GENIAL: Avântul Bârsana, o galerie superbă şi un imn de neuitat :) Vă place cântecul maramureşenilor?

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2013 14:27

Avîntul Bîrsana nu a avut nici o şansă în faţa Stelei, în 16-imile Cupei României, pierzînd, scor 0-4, dar a avut o super galerie!

Chiar şi jucătorii roş-albaştri, ieşiţi să inspecteze gazonul, i-au admirat pe fanii maramureşeni. Unii dintre ei i-au şi filmat.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (61)
vasile.petrovai
vasile.petrovai  •  29 Septembrie 2013, 15:02

Nu cred ca cineva a pus la indoiala rezultatul sau echipa care se va califica in faza superioara, da' sa "constati" la 4-0 ca esti suparat pentru ca echipa ta nu a inscris mai multe goluri ma face pe mine sa "constat" cat de ipocrit poti fi ca entitate umana intr-o astfel de situatie cel care ai manifestat o astfel de "suparare". Culmea ... esti si antrenorul echipei mele de suflet. In rest, felicit atat echipa din Barsana cat si galeria minunata a acesteia. Au creeat istorie pentru frumoasa localitate maramureseana. Regret ca nu pot sa cred repetarea acetei performante. Ar fi extraordinar de frumos daca as gresiiiiiiiiiiiiiii...

batranu59
batranu59  •  28 Septembrie 2013, 11:35

Am trait sa o vad si pe asta - stelisti, dinamovisti, rapidisti care apreciaza la unison aceasta minunata micuta galerie. O dovada ca putem fi si altfel, putem fi rivali si intr-un alt mod, mult mai civilizat. Acesti oameni ne-au dat un exemplu. Cu astfel de oameni, un simplu meci de fotbal capata conotatii de suflet. M-au facut sa simt ca inainte de a fi stelist ... sunt roman.

dynamovist
dynamovist  •  28 Septembrie 2013, 07:31

Bravo! Felicitari pentru galerie! Avantul Barsana a castigat meciul. Stelistii de pe teren incantati la maxim. Ii cred si eu, dupa atata tap tap tap tararap tap tap, sa vezi asa ceva e chiar impesionant.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează
Close