FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIŞOARA - ASTRA 0-3 (1-7)

VIDEO Bijutierul de serviciu » Într-un meci disputat într-o atmosferă amicală, Budescu a fost one man show la Timișoara, 3-0

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 00:00

Meciul de aseară dintre Timişoara şi Astra probabil că a făcut 0,0001 puncte de rating având în vedere scorul din tur, 4-1 pentru giurgiuveni. Nici la faţa locului nu au fost prea mulţi oameni, cel mult 300.

Şi jucătorii Timişoarei au început meciul cu gândul la finala celeilalte Cupe, cea a Ligii, în care s-au calificat şi o vor juca împotriva lui Dinamo pe 20 mai. Aşa că intensitatea evoluţiei din teren a fost de partidă amicală.

Click aici pentru VIDEO!

De partea cealaltă, Şumudică a trimis un mix de rezerve şi titulari, iar Constantin Budescu, poate cel mai talentat mijlocaş din Liga 1, a oferit o nouă mostră de genialitate în minutul 41. Aflat în alergare uşoară, Budi a primit o minge pe la 20 de metri de poartă şi a lobat-o direct, fără preluare, peste portarul Curileac.

Scorul a fost majorat la 2-0 de Sergiu Buş. Nicoară a marcat şi el cu un lob din interiorul careului, după ce Budescu i-a oferit o pasă lungă de vreo 50 de metri. Astra mai poate profita de talentul imens al lui Budescu în finala Cupei României, programată pe 27 mai la Ploieşti, dar principala întrebare este ce vor face giurgiuveni din sezonul următor fără Costică.

Acesta este ca şi transferat la FCSB, iar alături de el mai merge sigur Junior Morais şi posibil Filipe Teixeira.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează