FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 0-0, 6-5 D. P.

VIDEO Bucureștiul rămâne fără echipă în semifinalele Cupei României! CSU Craiova se impune la penalty-uri în fața lui Dinamo, după ratările lui Patrick Petre și Spătaru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 23:59

CSU Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins Dinamo la loviturile de departajare, scor 0-0 (6-5 după loviturile de departajare). Astfel, Bucureștiul a rămas fără echipă în Cupa României.

"Câinii" au început cu mai mult entuziasm și în minutul 11 Rivaldinho a reluat cu capul, pe colțul lung, dar balonul a trecut puțin pe lângă bara din dreapta porții lui Calancea. Brazilianul a jucat pentru prima dată titular în tricoul lui Dinamo.

Oltenii au reacționat după jumătate de oră, când Băluță a fost găsit bine pe culoar de o pasă a lui Ivan, însă mijlocașul lui CSU l-a luat la țintă pe Cerniauskas din interiorul careului.

După 60 de minute de joc, Băluță a văzut cartonașul galben pentru un fault, iar trei minute mai târziu a fost avertizat din nou și trimis la cabine pentru un fault asupra lui Popescu.

Cu 16 minute înainte de final, oltenii au cerut un penalty, după ce Mihai Popescu l-a oprit în careu pe Bancu. Fotbalistul oltenilor s-a ales însă doar cu un cartonaș galben pentru simulare de la Hațegan.

Patrick Petre a trimis meciul în prelungiri după ce, din doar câțiva metri, nu a reușit să reia în poartă cu latul, după o centrare a lui Hanca de pe dreapta.

Prelungirile n-au fost cu nimic mai spectaculoase decât primele 90 de minute și partida a ajuns la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare, Patrick Petre a executat al doilea și a tras peste poartă. Dinamoviștii au mai avut speranțe la a 4-a lovitură, când Screciu a ratat și el. Chiar și așa cea de-a șaptea lovitură de la punctul cu var a fost ratată de Danu Spătaru, iar Ivan i-a trimis pe olteni printre așii Cupei.

Vezi meciul liveTEXT

CSU CRAIOVA - DINAMO 0-0 (6-5 după penalty-uri) (VIDEO)
Eliminare: Băluță pentru două cartonașe galbene (63)

Lovituri de departajare: CSU - DINAMO 6-5

CSU CRAIOVA DINAMO
Gustavo vazut Hancavazut
 Briceag vazut  P. Petre x
 Bancu vazut  Busuladzici vazut
 Screciu x  Nistor vazut
 Calancea vazut St. Filip vazut
 Kelici vazut D. Popa vazut
 A. Ivan vazut D. Spătaru x
 
 

Echipele de start:

CSU Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Popov, Briceag – Zlatinski, Screciu, Bancu – A. Ivan (cpt), Jazvic, Băluță.
Antrenor: Gheorghe Mulțescu
Rezerve: Mingote – Mateiu, Gustavo, Markovic, Măzărache, Dumitraș, Bucurică.

Dinamo: Cerniauskas – Romera Navarro, M. Popescu, Dielna, St. Filip (cpt) – D. Nistor, Busuladzici, Mahlangu – Hanca, Rivaldinho, Bumba.
Antrenor: Cosmin Contra
Rezerve: I. Popescu – Nedelcearu, D. Popa, M. Oliva, P. Petre, Spătaru, I. Șerban.

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad) / Asistent 1: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) / Asistent 2: Sebastian Gheorghe (Suceava)  / Rezervă: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea) / Observator FRF: Ciprian Paraschiv (Iaşi) / Observator CCA: Corneliu Fecioru (Bucureşti)

Acesta e al treilea meci în care cele două se înfruntă în ultima lună. În primele două partide Dinamo s-a impus o dată, scor 2-1, iar în meciul din urmă cu zece zile rezultatul a fost egal, 0-0.

În faza anterioară Dinamo a trecut de Gaz Metan Mediaș, scor 3-1, iar CSU a învins Brăila, scor 2-0.

Contra a decis să-l trimită din primul minut pe Rivaldinho, fiind pentru prima dată când brazilianul joacă titular. Totodată, Patrick Petre și Nedelcearu au revenit în lot după scandalul "Alcool în avion" (DETALII AICI), fiind rezerve.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (350)
andrei.f
andrei.f  •  30 Martie 2017, 19:49

Haţegan *** de *** *** degeaba. La fel şi Mironică sau Porumboiu care-i sar în apărare. *** a fost eliminată !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefan..
stefan..  •  30 Martie 2017, 14:18

De un asa arbitraj favorabil lui Dinamo, pana la nivelul penibilului, nu a mai avut parte Stiinta cam de pe timpul Craiovei Maxima. Nu este un lucru sportiv, dar "urarile" de aseara ale miilor de suporteri craioveni prezenti la Severin, cele din categoria "Caini ***...", se cam justifica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gintonic
gintonic  •  30 Martie 2017, 09:11

HATEGAN, CE GOLAN, *** HATEGAN !!!.... Multescu este un antrenor simpatic si priceput!... Mazarache e vai mama lui!... du-te taica de aici, ca incurci lumea pe teren!... Bancu-superfotbalist!... Cainii-"neste petarde"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (350)
Comentează