FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BOTOȘANI - VIITORUL

VIDEO + FOTO Cutia cu minuni! Botoșani se califică în "sferturile" Cupei în dauna Viitorului! Repriză secundă de vis

FOTO: Ionuț Tabultoc +15   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 22:58

Cel mai echilibrat meci al "optimilor" Cupei, Botoșani-Viitorul, 3-2, a oferit multe momente ce-au încălzit atmosfera pe stadion și au ținut oamenii în fața micului ecran. Probabil unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului, iar a doua repriză a fost de pus în ramă. 

VEZI AICI VIDEO

Chiar dacă au apărut pe teren nume de plan secund din ambele formații. Mai întâi, Arpad Tordai l-a făcut pe Gică Hagi să-și iasă din minți. Portarul Viitorului a scăpat mingea în două rânduri, de parcă ardea, iar din lovitura liberă rezultată Chitoșcă (37) a lovit bara, salvarea constănțenilor și a tânărului goalkeeper.

Sebastian Chitoșcă (50) s-a scuturat de praful ghinionului și-a înscris cu capul de lângă un Căpușă minimalizat după centrarea de calitate a lui Târșă. S-a deschis cutia cu minuni: Gavra (64) a tras de pe loc de la marginea careului, un gol cum mai vezi prin Champions League.

Viitorul are o echipă tânără, dar și naivă foc. Cu ochii mai mult după schimbarea făcută de adversar, mânjii "Regelui" au fost lăsați cu ochii în iarbă de o lovitură executată simplu, pe zonă centrală, cu pasă a lui Burcă pentru Roman I (74), ultimul îndeplinind o formalitate. Naivi, dar imprevizibili, cu o doză de mici vrăjitori. Drăguș (78) a înscris fabulos, cu călcâiul!

Antrenorii au trecut de la extaz la agonie contracronometru. Plămadă (81), urcat în atac, a scurtcircuitat apărarea puerilă a lui Hagi. Botoșaniul elimină și Viitorul, după ce-a ucis-o și pe CFR Cluj. Cu faze spectaculoase, cu greșeli inerente, un fotbal de aplaudat!

FC BOTOȘANI - VIITORUL 3-2

(Chitoșcă 50, M. Roman 74, Plămadă 81 / Gavra 64, Drăguș 78)
FC BOTOȘANI: Pap - Dumitraș (46 M. Roman I), Plămadă, A. Burcă, Mușat - Oaidă, Târșă - Serediuc, J. Rodriguez, Chitoșcă (84 D. Popa) - Kuku (74 Bordeianu)
Antrenor: Costel Enache
VIITORUL: Tordai - Căpuşă, V. Ghiţă, Ţâru, De Nooijer - D. Dumitrescu, T. Băluţă (65 Twumasi), A. Ciobanu - Cioablă (82 C. Ene), Gavra, Drăguş
Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitru: Marius Avram (București). Asistenți Daniel Mitruți (Craiova), Sebastian Stoianov (București)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează