FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SLOBOZIA - POLI IAȘI 0-2

VIDEO + FOTO "Farmecul Cupei României" » Condițiile pe care le-a întâmpinat comentatorul Telekom la primul meci din "optimi" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 17:15

Optimile de finală ale Cupei României au început azi cu meciul dintre Unirea Slobozia și Poli Iași. Oaspeții s-au impus cu 2-0 grație reușitelor lui Medes și Ștefănescu.

VIDEO AICI!

Partida s-a jucat pe o vreme îngrozitoare, care a afectat destul de mult suprafața de joc. Nici confortul suporterilor n-a fost unul bun, cu atât mai puțin cel al comentatorilor TV.

Ștefan Tudor, comentator la TV Telekom Sport, nu a putut comenta meciul de pe stadion, deși s-a aflat la Slobozia. Cum stadionul nu a avut cabină pentru comentator, a fost nevoit să improvizeze și să comenteze jocul din mașină.

"Farmecul Cupei României :) Stefan Tudor, nevoit să comenteze din mașină meciul Unirea Slobozia - Poli Iaşi 0-2. Dar totul e bine când se termină cu bine ;)", este mesajul care însoțește imaginea. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
guidon
guidon  •  28 Noiembrie 2017, 20:50

o puscarie de comentator , offside la golul doi , in prima faza asistentul a ridicat fanionul dupa 3 secunde l-a lasat jos .

hannah.robinson
hannah.robinson  •  28 Noiembrie 2017, 18:44
Postat de firaldo pe 28 Noiembrie 2017, 17:59

Lasa ca asa meritati,cand se fac stadioane care au conditii foarte bune pentru presa...nu faceti altceva decat sa discreditati,vezi cazul stadionului din Craiova care faceati anchete,cautati specialisti care sa spuna ca stadionul o sa pice la un vant,vezi stadionul de la Ploiesti care numai voi gaseati gazon invadat de rame,sau cel de la Cluj in care va bagati pe sub scaune sa cautati nod in papura,asa meritati...sa scrieti si sa comentati din masini.

Ai uitat de cel din Alexandria

utraian
utraian  •  28 Noiembrie 2017, 18:28
Postat de Adrian Popescu pe 28 Noiembrie 2017, 17:56

Ce ne râdem...apropo de comentatori...nu am auzit nimic despre tânarul comentator care a pus camera de hotel la ”bataie”pentur ca să se facă praf cei patru dinamovisti....Ba a mai si dat muzica tare de i-a bagat în belea pe sportivi, care spun că altfel nu îi prindea nimeni

Au spus ei ceva, ceva la timpul respectiv, dar de atunci n-au mai zis nimic. http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/petrecaretii-de-la-dinamo-au-fost-acoperiti-de-un-jurnalist-cine-e-cel-care-s-a-legitimat-in-fata-politistilor-ca-sa-i-scape-de-probleme-pe-jucatori-524597.html

Vezi toate comentariile (6)
Comentează