FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ

VIDEO + FOTO Finală cu incidente » Kortzorg a scăpat de eliminare după ce l-a lovit pe Lopes. Portughezul s-a "răzbunat" și l-a altoit pe Rednic!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 23:04

În minutul 69, la 2-1 pentru Dinamo, Romario Kortzorg a primit doar cartonaș galben după o lovitură cu palma aplicată lui Tiago Lopes, într-o zonă departe de locul unde se afla mingea.

Scena nu a fost surprinsă inițial de camerele de luat vederi, dar la reluare s-a văzut că intervenția lui Kortzorg a fost intenționată, iar dinamovistul ar fi trebuit să fie eliminat.

Momentele tensionate au continuat și pe marginea terenului, acolo unde au avut loc schimburi dure de replici între oficialii celor două echipe. Înainte să intre înapoi pe teren, Lopes l-a lovit cu palma peste față pe Mircea Rednic! VIDEO cu momentul la minutul 2:00

sad

Situația era pe punctul de a degenera, însă spiritele s-au calmat în cele din urmă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
stalky
stalky  •  19 Mai 2016, 19:58

"intervenția lui Kortzorg a fost intenționată, iar dinamovistul ar fi trebuit să fie eliminat.: Corect punct de vedere.Trebuia eliminat. "Înainte să intre înapoi pe teren, Lopes l-a lovit cu palma peste față pe Mircea Rednic" ..... si nu crezi ca ar fi trebuit sa scrii in articol ce ai scris in prima parte? Urmatoarea propozitie nu ar trebui sa sune la fel?........intervenția lui Lopez a fost intenționată, iar portughezul ar fi trebuit să fie eliminat.Nu domnu'ziarist?

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Mai 2016, 08:50

Violenta (sub orice forma!) este de condamnat!

foresta1
foresta1  •  18 Mai 2016, 08:40
Postat de demolarii pe 18 Mai 2016, 08:10

Galeria vine si participa la meciuri pentru valorile pe care echipa le exprima in teren. Nu doar pentru trofee. Cei ce tin cu o echipa pe baza unei statistici cu trofee pot fi numiti farisei...... In alta ordine de idei , nu inteleg de ce nu se vorbeste de atacul intentionat a lui Jakolis asupra lui Mevlija din minutul 80? Iar daca vorbim de trofee putem numii trei: Nedelcearu, Filip si Rotariu.. Felicitari pentru CFR.....sper sa castige si locul in Uefa

Valori? Inseamna ca erau pe stadionul gresit. :))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează