FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - VOLUNTARI 0-1

VIDEO I-au ajuns blestemele » Craiovenii au fost învinși pe final de Voluntari: scor 1-0. Ilfovenii, pas mare spre finala Cupei

Duel aprig pentru locul în finala Cupei între Gustavo și Acsinte, în sezonul regulat oltenii s-au impus de 2 ori, golaveraj 6-0
Duel aprig pentru locul în finala Cupei între Gustavo și Acsinte, în sezonul regulat oltenii s-au impus de 2 ori, golaveraj 6-0

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 00:00

Craiovenii au avut posesia și prim-planul aseară cu Voluntariul, dar au fost trădați de final, iar Claudiu Niculescu îi răzbună pe ”câini”, asigurând prima șansă pentru ilfoveni într-o finală nesperată.

Ce confruntare a oltenilor! Și pentru Craiova, care visează la o nouă finală de Cupa României, și pentru Claudiu Niculescu, pus să se confrunte cu "juveții" pentru o mare performanță personală. Miza a părut una gigant, parcă am asistat la un simultan de șah.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Jucătorii nu și-au asumat responsabilități, ca să evite pe cât posibil inerentele erori. Și aseară a fost doar prima manșă, curajul a fost doar simplu spectator.

Spahija (5) s-a jucat cu focul și era să se frigă, atât pe el, cât și pe colegi. A întors o minge către Balauru, dar Măzărache n-a putut trimite suficient de puternic pentru ca balonul să mângâie plasa, Spahija revenind și reparându-și greșeala.

Spectacolul, fie și în limitele decentului, a lipsit, o altă ocazie importantă mai sosind abia în minutul 41, la poarta alb-albaștrilor. Marinescu a fost aproape de a-i surprinde pe toți cu un corner executat inteligent, dar Calancea a respins mingea periculoasă. N-a fost ieșit din comun că oltenii au avut mingea, dar cam degeaba.

Cine râde la urmă

Gazdele au acuzat și un penalty, în minutul 61, la un duel la limită între Acsinte și Jazvici, dar croatul s-a ales doar cu cartonaș galben pentru proteste. Gustavo (67) a realizat că n-are cu cine combina și-i va fi greu să desfacă lacătul ilfovenilor, așa că a tras sănătos de la 25 de metri, balonul ducându-se ca o rachetă puțin peste transversală.

Elevii lui Clau-gol n-au contat în atac, dar au fost îndârjiți în defensivă, cu intrări de-au sărit apărătorile. Ideile și puterile i-au părăsit și pe cei mai tehnici, Cernat a ieșit șchiopătând, Gustavo a lansat zmeie. Atât a așteptat Mulțescu, l-a și schimbat pe brazilian!

Cei din Voluntari au ieșit din apărare precum partizanii din munți: Popadiuc (80) a urcat tupeist și-a tras tare, dar Calancea a refuzat golul, respingând cu mâna dreaptă. Dumitraș (84), un fundaș, a fost blocat dintr-o lovitură liberă pe care Claudiu Niculescu ar fi transformat-o în gol și cu ochii închiși.

Când se părea că meciul se încheie în ritm de chin, Gabriel Deac (88) a făcut o cursă a la Carl Lewis, iar Bancu i-a luat măsura pentru o cravată în dar. Feșnic a arătat cu tărie punctul cu var, iar Marinescu (89) i-a îngenuncheat pe Calancea și pe olteni.

Claudiu Niculescu este aproape de o performanță de vis, calificarea ca antrenor în finala Cupei României, obținută în detrimentul orașului de la care și-a început ascensiunea adevărată în fotbalul profesionist.

I-au cerut demisia lui Mulțescu!

Gigi Mulțescu este aproape de a nu încheia sezonul la CS U Craiova! Tehnicianului i s-a cerut demisia de către spectatorii din Severin după ce Marinescu a marcat unicul gol al partidei. Antrenorul nu este pe placul fanilor alb-albaștrilor, iar sursele GSP afirmă că, oricum, Mulțescu nu va fi păstrat de către conducerea grupării din Bănie și pentru viitorul sezon.

"Șansele noastre au mai crescut, dar tot Craiova e favorită. Am avut atitudine bună, am fost concreți, mă bucur foarte tare, e al patrulea meci fără gol primit"
Claudiu Niculescu, antrenor Voluntari

"Parcă suporterii Craiovei n-au mai avut aceeași intensitate ca înainte în privința apostrofărilor. Din păcate, am văzut că printre cei ce mă înjurau erau niște adolescenți, probabil nici nu erau născuți când am plecat eu din Bănie"
Claudiu Niculescu, antrenor Voluntari

"Presiunea calificării e acum pe adversar, poate ne vom descurca mai bine în retur. După atâta timp, nu mă mai deranjează când mi se cere demisia"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CS U Craiova

"Deocamdată, mă simt bine, mai scârțâi, dar mă mai țin chingile! Era important să rămânem în cărți pentru calificarea în finală"
Florin Cernat, atacant Voluntari

"Claudiu ne-a spus să avem încredere că putem învinge. N-am avut nicio emoție la penalty"
Laurențiu Marinescu, mijlocaș Voluntari

2victorii la zero au avut oltenii în sezonul regulat cu ilfovenii, golaveraj 6-0

csu craiova voluntari 0 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
fcu1948
fcu1948  •  28 Aprilie 2017, 18:12
Postat de observator_federal pe 28 Aprilie 2017, 17:06

Bai Mititelule, CSU este singura echipa a Craiovei in acest moment. Si nu cred ca este loc de vreun FCSM (FaCeSpuneMititelu) in Banie. Intai castiga-ti procesele si apoi vedem cat esti de "adevarat". Rabdare - de voie de nevoie - inca exista la Craiova; important este sa nu se strice, din nou, lucrurile cand ele incep sa mearga!

Băi obositorule federat, csu clona este singura echipă din Craiova pt că vasileasca, rotărel și sandu au făcut tot posibilul să distrugă definitiv Universitatea Craiova. În 2013 când Știința s-a reînscris în campionat, a fost evacuată din Craiova și în locul ei pe stadion s-a instalat csu clona, care nu a plătit 1 leu chirie. Ce vină are Universitatea Craiova că au trecut 6 ani de la momentul dezafilierii și justiția din Romania nu a fost capabilă să pronunțe o sentință defintivă și irevocabilă în dosarul penal respectiv?

observator_federal
observator_federal  •  28 Aprilie 2017, 17:06
Postat de fcu1948 pe 28 Aprilie 2017, 09:16

Iubita rau clona asta, joaca o semifinala de Cupa Romaniei si abia strange 1.500 de ametiti in tribune. Si cand te gandesti ca miza era castigarea Cupei cu nr. 7 in cei 3 ani de existenta....

Bai Mititelule, CSU este singura echipa a Craiovei in acest moment. Si nu cred ca este loc de vreun FCSM (FaCeSpuneMititelu) in Banie. Intai castiga-ti procesele si apoi vedem cat esti de "adevarat". Rabdare - de voie de nevoie - inca exista la Craiova; important este sa nu se strice, din nou, lucrurile cand ele incep sa mearga!

fcu1948
fcu1948  •  28 Aprilie 2017, 14:55
Postat de doritor pe 28 Aprilie 2017, 11:54

Jalnicilor:patroni,presedinte, antrenori ,preparatori fizici si mai ales jucatori (Pârâți) ati facut de râs Oltenia si chiarRO,traditia,talentul si renumele in ale footbalului pe acele meleaguri. Schimbati in bine tot sau desfintati-va!

Sa se desfiinteze!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează