FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP.RO

VIDEO Mutu asigură înainte de Derby de România: "Niciodată n-a mai fost așa"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 17:02

Adrian Mutu, atacantul lui ASA Tg. Mureș, echipă care a jucat ieri în prima semifinală a Cupei României cu CFR Cluj (0-0), e sigur că vom asista la un derby mai echilibrat ca niciodată. 

"O să fie un derby mai echilibrat ca niciodată, Steaua e așa și-așa, Dinamo într-o formă bună. Sper că trecem de CFR pentru că aseară am avut un meci greu, joacă un meci foarte bun. Am avut ocazii multe, cele mai multe din ultimul timp.

Mai avem un meci, sper să facem un joc bun și să ne calificăm în finală. Îmi doresc să ajungem acolo și să câștigăm finala, indiferent că jucăm cu Steaua sau cu Dinamo", a declarat Mutu.

Dinamo și Steaua se întâlnesc în această seară, de la ora 20:30, în prima manșă a semifinalelor Cupei României, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Protv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează