FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA - DINAMO

VIDEO S-au încins spiritele la Craiova - Dinamo! Încăierare la mijlocul primei reprize: 5 cartonașe galbene în 45 de minute

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 17:57

Prima repriză a meciului Universitatea Craiova - Dinamo din sferturile de finală ale Cupei României a fost una dominată clar de olteni. 

VEZI AICI VIDEO!

Spiritele s-au încins la jumătatea primei părți, la capătul unei faze prelungite de atac a Craiovei, la care jucătorii lui Mangia au solicitat penalty.

Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue, iar în momentul în care mingea a ieșit în afara terenului, jucătorii Craiovei s-au năpustit asupra arbitrului. Cel mai vehement contestatar a fost Nicușor Bancu, avertizat.

Decizia i-a enervat și mai mult pe craioveni, iar Torje și Zlatinski au fost în prim planul unui început de încăierare. S-au calmat spirtele, însă cartonașele galbene au curs.

În prima repriză a meciului Horațiu Feșnic a arătat cartonașul de 5 ori: 4 pentru cei de la Craiova, iar unul pentru "câini".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
169060557063831
Stefan Anghel  •  07 Martie 2018, 01:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează