FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - CS U CRAIOVA 0-0 (1-0 ÎN TUR)

VIDEO Scandal la oficială, în FC Voluntari - CS U Craiova! Patronul oltean, la un pas de bătaie! Șumudică, prins la mijloc

Foto: Captură TV Dolce Sport
Foto: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 23:02

La pauza meciului dintre FC Voluntari și CS U Craiova (0-0), din semifinalele Cupei României, Mihai Rotaru, patronul lui CS U Craiova și Dan Leasă, managerul general al ilfovenilor, au fost la un pas de bătaie. 

Pornind de la conflictul din această săptămână, referitor la numărul de bilete primite de olteni, tensiunile dintre oficialii celor două părți au atins punctul maxim la pauza meciului disputat la Chiajna.

Pentru că fanii olteni ar fi avut dificultăți în a intra pe stadion, între Rotaru și Leasă a existat un schimb dur de replici, iar conflictul verbal a fost pe cale să degenereze. Aflat în lojă, Marius Șumudică a intervenit extrem de energic între cele două părți și a avut un rol important în aplanarea conflictului. 

Vezi AICI imaginile surprinse la pauza meciului!

"Au fost niște contradicții referitoare la suporteri. Dar toți oltenii care au venit la meci au fost lăsați să intre, după ce toată săptămâna cei de la Craiova s-au plâns de numărul de bilete.

La un stadion de 3.500 de locuri, nu puteam da mai mult de 5% din bilete. Șumudică a asistat și el la acest schimb de replici"  Dan Leasă, manager general Voluntari, la TV Dolce Sport

FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României, după 1-0 n deplasare cu CS U Craiova și 0-0 pe teren propriu. Finala contra Astrei se va juca pe data de 27 mai, la Ploiești.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
andrei.f
andrei.f  •  19 Mai 2017, 12:59

Ne bucurăm că această dezonorată echipă craioveană a fost scuipată afară din cupă, la fel ca o măsea stricată. Nu ne mirăm că golanu ei de patron sare la bătaie !

854605894625108
Silviu Apostol  •  19 Mai 2017, 12:39

Cu capul sus , "deosebit de inteligentii " prazari au reusit sa duca prostia la victorie ! Au fost eliminati de cei pe care i-au desconsiderat ! Sper ca Marcelica Popescu sa nu se otraveasca !

redshow
redshow  •  19 Mai 2017, 08:32

Au venit aia de la tara sa-si vada caprele live si voi nu-i lasati sa intre ???? Rusineee

Vezi toate comentariile (21)
Comentează