FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Mici și manele fără număr! » Unde a ajuns trofeul donat de Țiriac, la 24 de ore după ce Voluntari a câștigat finala Cupei

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 19:14

Dan Leasă, directorul general al celor de la FC Voluntari, s-a bucurat în felul lui de Cupa României câștigată în premieră aseară de formația ilfoveană în fața Astrei, scor 6-4 după loviturile de departajare. 

A doua zi după finală, oficialul Voluntariului a scos trofeul în curtea casei, la un grătar asezonat cu manele. Alături de Leasă, la respectiva petrecere ar fi participat și membri ai Consiliului de Administrație.

Directorul general nu s-a sfiit să danseze cu trofeul în brațe pe acordurile lăutarului, în timp ce micii sfârâiau pe grătar. Clipul video a fost postat pe facebook.

 

VIDEO Unde a ajuns Cupa României Un oficial al Voluntariului a petrecut singur cu trofeul lângă grătar și pe manele--->>> http://bit.ly/2ra2HSR

Posted by Gazeta Sporturilor on 28 Mai 2017

povestea interesantă a trofeului

Actualul trofeul al Cupei României se acordă câștigătoarei începând din anul 2002, atunci când a fost donat de către Ion Țiriac. Trofeul, o cupă care are la bază o minge de fotbal, este realizat din argint masiv și a fost creat de un bijutier din Germania, care și-a dorit să rămână anonim.

Măsoară 60 de centimetri în înălțime și cântărește 12 kilograme. Pe el sunt filigranate stema României și emblema FRF, iar pe soclu sunt imprimate toate câștigătoarele Cupei din 2002 și până azi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
para.para
para.para  •  29 Mai 2017, 10:25

Daca se intampla asa ceva in lumea civilizata, erati exclusi din tot si din toate. Dar cum voi sunteti romanika, aka pleava UE, aka saracii din UE, aka *** fani gesepe, fecesebe si jiji, va permiteti sa lasati trofeele pe mainile tuturor manelistilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  29 Mai 2017, 09:32

Nu ai cum sa comunici cu astfel de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1059109910783295
Luci Luci  •  29 Mai 2017, 08:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează