FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (TUR 2-1)

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (tur 2-1) // Corneliu Papură, întrebat despre valoarea lotului oltenilor: „Cu siguranță conducerea va face o analiză”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 21:44

Viitorul s-a calificat în finala Cupei României după victorii în ambele manșe cu CSU Craiova (2-1 tur, 2-0 retur). Antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, crede că formația sa a ratat nepermis de multe ocazii astăzi. 

  • Astra s-a calificat în finală după ce a eliminat-o pe CFR Cluj, 3-1 în prima manșă, 2-2 în retur.
  • Finala e pe 25 mai, la Ploiești.

„Meritam să înscriem minim trei goluri astăzi. Am ratat niște ocazii mari. La penalty-uri este vorba de un echilibru mental și de inspirație. Din punctul meu de vedere, atacantul ar trebui să execute aceste lovituri, dar Bancu o transformase pe ultima.

Am aflat că Mateiu va fi suspendat când ne-a trimis Federația înștiințare. Altă problemă. Parcă toate au mers rău în seara asta!

Cu siguranță conducerea va face o analiză și va decide de ce jucători are nevoie pentru anul viitor. Nu sunt eu în măsură să spun asta. Trebuie făcută o analiză reală, pe toate posturile”, a declarat Corneliu Papură pentru Look Sport. 

”A fost un meci deschis, ca de fiecare dată. Am avut și noi ocazii, dar și ei. Un penalty se ratează, dar am avut și alte ocazii mari de gol. Din păcate, am fost eliminați din Cupă. Acum trebuie să câștigăm toate meciurile rămase în campionat”
Alexandru Cicâldău, mijlocaș CSU Craiova

Vezi și: 

„Dubla” lui Ianis Hagi duce Viitorul în prima finală de Cupă din istorie!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
calinescu_
calinescu_  •  26 Aprilie 2019, 10:21

RAPID SI-A DAT EXAMENUL SI PAPURA ...!!!! CINE A DAT 1 MILION PE ACEST CICALDAU CARE A PRIMIT 100 DE SANSE FARA SA DEMONSTREZE ABSOLUT NIMIK ...???? LA FEL CA CFR CU IONITA ...! OAMENII ASTIA NU AU SCOUTERI ??? SE UITA DOAR IN GURA PROMOTORILOR DE JUCATORI , GEN ILIE DUMITRESCU ...???? AI UN FOTBALIST DE MARE VALOARE CA BANCUI SI TU IL EPUIZEZI CA FUNDAS STANGA ...??????? PAPURA S-A FACUT TRESTIE SI A DEMONSTRAT CE STIE ....!!!!

vnelu01
vnelu01  •  26 Aprilie 2019, 09:44
Postat de vnelu01 pe 25 Aprilie 2019, 22:24

Mda, echipa a mers, cel puțin până acum din inerție, după modelul Mangia. Mai departe, rămâne de văzut. Altfel spus, unii fac din ... *** bici, alții din papură ... antrenor !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

562722524144259
Constantin Gheorghe  •  26 Aprilie 2019, 09:40

Trebuie pastrati in lot dor mateiu cicaldau bancu piliaceli mihaila si kolici in rest *** nici de liga a 2 ce sa caute donkor aka musca fara cap fortes martici bic popa si restu fundasilor a sa nu uit si de *** de fedele

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează