FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, 20:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSPRO

Vin scouterii la Derby » El e dinamovistul care poate prinde transferul carierei

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 15:50

Dinamo și Steaua se vor lupta în această seară în turul semifinalei Cupei României. 

Meciul se anunță a fi unul spectaculos, iar mai mulți trimiși ai cluburilor europene vor fi prezenți în tribunele stadionului din Ștefan cel Mare.

"Sunt mulți scouteri care vor să vină. Și din Belgia vor să vină mulți, de la Standard, Brugge și Anderlecht. Din păcate, pe Ștefan cel Mare nu avem condiții să îi primim"
Mircea Rednic

Dorin Rotariu este unul dintre jucătorii care vor fi urmăriți în această seară, iar acesta ar putea prinde un transfer în străinătate,

Fostul antrenorul al Stelei, Massimo Pedrazzini, a anunțat că un antrenor al celor de la AC Milan s-a interesant de doi dinamoviști, iar printre aceștia se afla Dorin Rotariu, anunță DigiSport. În schimbul lui Roti, Dinamo ar vrea să obțină 2 milioane de euro.

" Acum două săptămâni m-a căutat un antrenor de la juniorii lui AC Milan și mi-a spus că vine în România. M-am dus cu el la Dinamo și a urmărit doi jucători tineri de la echipă." Massimo Pedrazzini, la Digi, pe 1 martie

Dorin Rotariu, 20 de ani, este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo. În acest sezon, mijlocașul a jucat 26 de meciuri și a marcat de opt ori, oferind și șase pase de gol

1.250.000 €este cota lui Rotariu potrivit transfermarkt.de

Rotariu este anunțat titular în meciul din turul semifinalei Cupei României, din această seară. Dinamo - Steaua va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe Digi, Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Echipe probabile Dinamo - Steaua:

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Olteanu - Anton, Nedelcearu - Rotariu, Bicfalvi, Palici - Gnohere

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Papp, Momcilovici - Muniru, Filip - Popa, Chipciu, Hamroun - Tade

Citește și: Poate fi seara lor! 6 jucători pe care trebuie să îi urmărești în derby-ul Dinamo - Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
sakamoto
sakamoto  •  03 Martie 2016, 20:18

Daca Rotariu prinde un contract fabulos la o echipa mare de liga a 2-a, undeva peste hotare, pt suma uriasa de 100000- 150000 euro, sa plece repede. Acolo va freca banca de rezerve, un an, maxim doi. Dupa care va veni inapoi in groapa si va spune ca a fost persecutat de antrenor, jucatori, arbitri si...prostituate!

dinamo100
dinamo100  •  03 Martie 2016, 17:30

Terminati cu prostiile! Roti e bun prin campionatul Romaniei din cand in cand, dar intr-un campionat mai bun el nu prinde nici banca de rezerve! N-are fizic, viteza, explozie si nici cu tehnica nu poti sa zici ca e vreun Lutu sau A. Cristea. Tind sa cred ca nici la Dinamo nu prea-si gaseste locul uneori, dar e umflat cu pompa doar-doar o da cineva 1 mil Euro pe el, ca doar e tanar! :)

lecram55
lecram55  •  03 Martie 2016, 17:25
Postat de lecram55 pe 03 Martie 2016, 17:18

Oare cine e "scriitorul" *** de la gazeta care vede Pandurii în fața lui Dinamo in clasament?

Dacă tot ștergeti comentarii, puneti si pe "inteligentul scriitor" să corecteze !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează