FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BRAŞOV

Zaharia: "Dăm totul să mergem mai departe în Cupă, e cel mai scurt drum spre Europa"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2009 00:00

Atacantul lui FC Braşov, Dorel Zaharia, a declarat că echipa sa va trata cu toată seriozitatea partida cu CS Otopeni, din 16-imile Cupei României, deoarece această competiţie reprezintă cel mai facil drum către cupele europene.

"Acum trebuie să ne concentrăm asupra meciului cu CS Otopeni, iar jucătorii care vor intra în teren să dea totul pentru calificare. Cupa României este cel mai scurt drum spre Liga Europa, astfel că vom trata această competiţie cu toată seriozitatea", a spus Zaharia.

Atacantul susţine că echipa sa a făcut împotriva lui CFR Cluj cel mai bun meci din campionat şi merita cel puţin un rezultat de egalitate: "Din păcate am pierdut la Cluj o partidă în care meritam măcar un punct. Echipa a făcut cel mai bun meci din acest start de campionat, iar după aspectul jocului meritam mult mai mult. Clujenii au fost mai pragmatici, reuşind să înscrie două goluri la puţinele ocazii pe care le-au avut. Trebuie să remediem greşelile făcute pentru că ne aşteaptă un program foarte greu".

Zaharia a vorbit şi despre partida cu Steaua, din etapa viitoare, de la Braşov: "După situaţia din clasament a celor două echipe se poate spune că este derby-ul etapei. Ne dorim să câştigăm pentru că vrem să rămânem în fruntea clasamentului. Personal nu am nimic de demostrat celor de la Steaua. Am jucat în Ghencea, însă acum sunt la Braşov şi încerc să dau totul pentru aici. Consider că avem forţa să ne impunem în meciul cu Steaua".

Partida FC Braşov-CS Otopeni, din cadrul 16-imilor Cupei României, se va disputa miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul Tineretului din Braşov.

NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  23 Septembrie 2009, 16:48
Postat de pe 21 Septembrie 2009, 16:38

pustiu',esti frustrat ca in campionatul trecut ati luat bataie si acasa si in deplasare de la"o echipa de mijlocul clasamentului"? mai vorbim noi la finalul campionatului ;)

anul trecut pe 13 am terminat nu.dupa ce ca nu am pierdut acasa am batut steaua dinamo timisoara urziceni.mai lasati povstile.fc brasov va deveni la el ca si unirea si cfr.FORTA STEAGU...

 •  21 Septembrie 2009, 18:20

pai da ..nici nu ma asteptam sa vad alte comentarii decat de la dinamovistii care au pierdut in campionatul trecut un titlu de campioana care le dadea dreptul sa joace direct in ucl....si nu pot uita ultimul meci....ii roade ...pt acei care incearca sa uite le improspatez eu memoria 0-2 si adio titlu. va multumim ca sunteti atat de fraieri..asa ne mai bucuram si noi..o echipa mica dar care joaca fotbal. la revedere frustratilor

 •  21 Septembrie 2009, 17:49

un jucator de duzina care l-a scos pe lobont din circuit ca sa izbit in el ca un taur la corida viseaza sa castige cupa ca doar asa va ajunge sa mai joace prin cupele europene.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează