FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  FCSB - DINAMO, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Cosmin Contra prevede un Derby încrâncenat diseară: ”La limita regulamentului”

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 00:00

"Duelul cu FCSB va fi întotdeauna un derby, indiferent de denumirile echipelor" este scris pe site-ul oficial al dinamoviștilor, probabil cei mai înverșunați susținători ai confruntării istorice din fotbalul românesc.

Și Cosmin Contra, ca și alți oficiali sau jucători ai lui Dinamo, folosește în continuare cu precădere titulatura " Steaua" atunci când vorbește de marele oponent al grupării din Ștefan cel Mare. Antrenorul de 41 de ani a prefațat confruntarea cu finul său de cununie, Laurențiu Reghecampf, prima dispută din 2017 dintre cei doi fiind câștigată de naș, 3-1 în manșa secundă a semifinalei Cupei Ligii.

"Guriță" s-a arătat ponderat, încă nu s-a trecut peste eliminarea din Cupa României, care dă emoții "câinilor" în privința participării în cupele europene.

"Va fi întotdeauna derby, indiferent de denumiri. Sper să vedem un meci cu ocazii, cu goluri. Oricum, va fi tensionat, iar ambele echipe vor fi la limita regulamentului"

"Nu pleacă nimeni după meci, nici eu, nici Reghe. Am digerat greu eșecul din Cupa României la penalty-uri, iar în momentul de față în play-off suntem obligați să încercăm să câștigăm acest meci. Vreau să recuperăm fizic și mental jucătorii, ca să ne prezentăm cât mai bine cu Steaua"

"M-aşteptam la o relaxare sau o cădere din punctul de vedere al jucătorilor, nu e uşor să joci cu sabia deasupra capului trei meciuri. Eu nu sunt pe deplin nemulţumit de jucători, şi-au dorit în fiecare meci să câştige. Relaxarea asta e normală, după tensiunea pe care am trăit-o în acele meciuri dinainte de play-off. Ei ştiu foarte bine că, dacă ne relaxăm cât de puţin, e foarte greu să câştigi meciuri în play-off în faţa unor echipe precum CFR Cluj sau Steaua".

3 meciuriconsecutive fără gol marcat în toate competițiile a strâns Dinamo

7 partideare "Guriță" ca tehnician al roș-albilor, fiind neînvins, 4 victorii și 3 remize

4 succeseare Dinamo în campionat pe teren advers în actualul sezon, în rest 4 remize şi 6 eșecuri

"Îi atrag atenţia lui Patrick Petre, încerc să-l aduc pe un drum bun, și el, și Nede, și Dudea au avut o schimbare de atitudine. Nu sunt supărat că Patrick a ratat. Voi încerca până în ultimul moment să îl duc pe drumul cel bun"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
521566648047927
Mircea Stoian  •  02 Aprilie 2017, 09:50

5 -0 !Astai scorul pentru Steaua.Gata euforia ,ce nu a avut nicio baza.Contra AUT.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close