FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

FOTO Le-au filmat coregrafia! Ultrașii din Peluza Sud a Stelei și-au deconspirat rivalii: "Frustraților, atenție la fum și foc. Proiecția este gata?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 18:41

Dinamo și Steaua se vor întâlni în această seară, de la ora 20:30, în cel de-al 166-lea derby.

Peluza Sud a Stelei a postat pe pagina ei de facebook o imagine cu momentul în care dinamoviștii lucrau la coregrafia din această seară, însoțită de următorul comentariu: "Atenție când faceți retușuri. Câte pânze au rămas 1,2,3? Marginile televizorului sunt perfecte? Atenție la fum și foc. Proiecția este gata?".

coreg

Peluza Sud a Stelei a postat pe pagina de facebook și un mesaj dur cu referire la partida din această seară și continuă să spună că echipa lui Gigi Becali nu e adevărata Steaua.

Totodată, ultrașii râd și de fanii lui Dinamo.

"Azi, avem din nou ocazia, din păcate, să asistăm la un nou episod din seria frustrărilor fără limite ale, fără nicio urmă de îndoială, celor mai slabi rivali pe care îi avem.

Mentalitatea acestora, atât de mult invocată lipseşte cu desăvârşire, fapt confirmat de această bucurie exacerbată produsă de un meci jucat împotriva unei echipe fără nume, înfiinţată de nici 2 ani, pe care majoritatea, compusă din ignoranţi, frustraţi, rău-intenţionaţi, prost informaţi, o consideră STEAUA.

Treziţi-vă, STEAUA, echipa care v-a produs atâtea coşmaruri, nu mai există! Nu ne mai miră nimic, aşa se întâmplă când toată viaţa ta a gravitat în jurul unui singur nume: STEAUA", a fost mesajul scris de Peluza Sud.

sud

Citește și: Suporterii Stelei au început deja spectacolul! Promisiunea ultrașilor: "Vă garantăm acest lucru. Veți vedea"

Vezi și: liveTEXT de la 20:30 » Sa fie Derby! Dinamo- Steaua, episodul 166 » Cum arată echipele!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  30 Noiembrie 2016, 20:28
Postat de Grigoriu Laurentiu pe 30 Noiembrie 2016, 19:51

Daca Steaua nu mai exista voi de ce mai existait? Peluza de doi bani Cred ca acum peluza asta s-a amestecat cu cea a cainilor si se mai dau stelisti din vechea garda Rusine voua ,sunteti neica nimeni Nimeni nu a mai vazut asa ceva,sa nu mai sustii o echipa pt ca ai ceva de impartit cu patronul Timpul va trece si uitarea se va asterne peste voi, auzi la ea Peluza Sud Steaua.

Peluzya Sud asteapta ADEVARATA STEAUA ( a CSA-ului ) sa se inscrie in campionat ca sa aiba unde sa mearga la meciuri.... Deocamdata sunt someri, pentru ca CSA STEAUA nu a reusit sa se inscrie in liga a 5 - a , motivul ? NU AU PUTUT GASI 11 JUCATORI :))))) Uite aici : ”S-a făcut o mică greșeală. Chiar azi am vorbit la club și mâine o să ne retragem. " linkul http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/EXCLUSIV+Bumbescu+spune+ca+CS+Steaua+va+fi+retrasa+din+Liga+5+S-

babahuba
babahuba  •  30 Noiembrie 2016, 20:08

Va fi un televizor mare pe panza unde apare "Doar DInamo Bucuresti"

mmvv80
mmvv80  •  30 Noiembrie 2016, 20:01

cam multa importanta li se acordo celor 2 creatii comuniste, furate de niste puscariasi si negustori . una mai misca ceva prin europa 0-5 acasa de la rezervele locului 4-5 in Anglia dar acuma cu ceva sanse de calif in primavara europeana si alta eliminata rusinos acu multi ani de Haiducii lu 7 cai

Vezi toate comentariile (26)
Comentează