FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  FCSB - DINAMO 2-1

FOTO Talpan a înviat Derby-ul » Trecerea forțată de la Steaua la FCSB a fost parcă scânteia necesară reaprinderii suporterilor roș-albaștri

Articol de , - Publicat luni, 03 aprilie 2017 00:00

Deși gazdă a fost FCSB, în momentul intrării pe teren a echipelor, toată lumea a avut impresia că Dinamo joacă acasă aseară, la Derby-ul încheiat cu victoria roș-albaștrilor, 2-1.

PCH a arborat o coregrafie simplă, dar plină de substanță: fond format din cartoane albe și roșii, o stemă imensă, cât jumătate de peluză ce reprezintă chipul "Unicului Căpitan".

Toate acestea acompaniate de mesajul clar pentru cei ce vor stabili programul de modernizare a stadionului din Ștefan cel Mare: "Amprenta noastră în timp doar așa rezistă / Vrem stadion fără pistă!". Cu acelaşi mesaj au ieşit şi jucătorii lui Contra pe teren.

Trimite directă către conducătorii Clubului Sportiv Dinamo.
Aceștia doresc să construiască noua arenă cu pistă de atletism, lucru de neconceput pentru ultrașii alb-roși. FCSB-iștii au arborat și ei un mozaic din cartoane colorate, dar încercarea a fost sortită eșecului, mesajul fiind imposibil de descifrat.

Treziți la viață de TalPan

De multă vreme Derby de România nu a mai simțit freamătul tribunelor înainte de startul jocului. Devenise o obișnuiță ca unica voce să fie a PCH-ului, iar în partea roș-albastră scaune goale ori spectatori muți. Aseară, lucrurile au revenit, în sfârșit, la normalitate! Tocmai acum, când Steaua lui Becali a devenit FCSB obligată de războiul birocratic impus de juristul CSA, Florin Talpan.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de startul meciului, stadionul deja tremura. Ca în Ghencea! Ca pe vremuri! Cam de pe vremea când Lăcătuș se duela cu Lupescu. Sau, cel puțin, Mirel Rădoi cu Claudiu Niculescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  03 Aprilie 2017, 14:05

Noi fcsb nu avem nevoie de clonele de Sud și nord.ei sunt la alta echipa.pa pa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează