FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Reghe face 3 schimbări cu Dinamo » Cum va arăta primul 11 în Derby de România

Enache, Adi Popa și Bourceanu vor fi titulari cu Dinamo
Enache, Adi Popa și Bourceanu vor fi titulari cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 12:59

După 0-5 cu Manchester City, în play-off-ul Champions League, Steaua se va duela sâmbătă cu Dinamo, în derby-ul Ligii 1.

Pentru partida din etapa a 5-a, Reghe va face trei schimbări în primul "11", cauzate de o accidentare și de forma slabă a unor jucători. 

Golubovici este accidentat după duelul cu englezii și nu va juca în derby-ul cu Dinamo, locul lui urmând a fi luat de Florin Tănase.

Unul dintre titularii de marţi care nu va mai juca şi cu Dinamo e Muniru. Sigur în locul său va apărea Bourceanu. Mai sunt însă şi alţi doi jucători care şi-ar putea pierde tricoul de titular.

Vlad Achim a fost slab şi acum are parte şi de o concurenţă dură: brazilianul Boldrin e disponibil pentru Derby, e odihnit şi are prima şansă să fie ales de Reghe pentru a face cuplu cu Bourceanu.

Apoi, prestaţia slabă a lui Toşca l-a scos din sărite pe antrenor, care l-a criticat chiar şi în public. Şi aici există o altă soluţie: Bogdan Mitrea, transferat acum două săptămâni.

În schimb, Enache, care l-a dezamăgit şi el pe Reghecampf, va rămâne în primul "11" pentru că nu există o altă soluţie pe postul său

Echipa probabilă Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momiclovici - Bourceanu, Boldrin - Ad. Popa, Stanciu, Hamroun - Fl. Tănase
Rezerve: Cojocaru, Mitrea, Achim, Aganovici, Amorim, Tudorie

Meciul Steaua - Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi transmis de DigiSport, DolceSport, LookTV și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
eucutine
eucutine  •  18 August 2016, 20:19
Postat de hector13 pe 18 August 2016, 18:30

http://imgur.com/3dEfMrq. Poate te convingi asa. Si uite si linkul de prosport: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/dovada-incontestabila-ca-hamroun-nu-era-in-ofsaid-stucan-despre-concluzia-geometrica-punctul-de-fuga-nu-minte-si-nu-tine-cu-steaua-foto-15099414 .Eu nu vin cu ce zice unul sau altul: asta e matematica -geometrie care nu minte niciodata. Case closed.

nu vezi ca mingea e deja plecata? e deja la o distanta de vreo 2m, nu au facut un stop cadru in momentul lovirii mingii, ca nu iesea schema.

hector13
hector13  •  18 August 2016, 20:04
Postat de ortega pe 18 August 2016, 19:53

A rezolvat gheorghe ce era de schimbat ... a pus singurul care va conta sâmbătă ... lânosul Radu Petrescu ...

Ai tarif ca vrajitoarele din Chiajna care dau in ceai sau mai scump?

ortega
ortega  •  18 August 2016, 19:53

A rezolvat gheorghe ce era de schimbat ... a pus singurul care va conta sâmbătă ... lânosul Radu Petrescu ...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close