FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, 20 AUGUST, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Toșca, fractură! Un duel cu Aguero l-a scos pe fundașul Stelei din primul 11 cu Dinamo

Aguero l-a umilit pe Toşca la fotbal şi l-a şi scos din cărţi pentru derby-ul cu Dinamo // Foto: Alex Nicodim
Aguero l-a umilit pe Toşca la fotbal şi l-a şi scos din cărţi pentru derby-ul cu Dinamo // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2016 00:00

Stoperul de 24 de ani nu va juca mâine, după ce Aguero i-a frânt degetul mare de la stângul.

Nu doar coregrafia făcută de ultașii lui Dinamo și cele 5 goluri marcate de City îi dau bătăi de cap lui Reghecampf înainte de Derby de România.

Tehnicianul vicecampioanei a primit ieri dimineață vești proaste din partea staff-ului medical. Alin Toșca are fractură la degetul mare de la piciorul stâng, după ce în meciul de marți seară a fost călcat de Aguero.

"Din păcate, Toșca nu va juca împotriva lui Dinamo! Are nevoie de aproape două săptămâni de repaus, abia apoi va putea intra în programul normal de pregătire al echipei", au dezvăluit surse medicale ale Stelei.

Pentru Alin, această accidentare ar putea însemna și pierderea convocării la națională pentru partida cu Muntenegru, de pe 4 septembrie.

Nu scapă de operație

Nu doar Toșca are probleme, ci și Bojan Golubovici, care nu face parte din lotul Stelei pentru Derby. Sârbul de 32 de ani a primit o lovitură în pomete de la Fernandinho, tot în confruntarea cu City, iar ieri, după investigații amănunțite, Reghe a aflat verdictul doctorilor: "Trebuie să se opereze!".

Bojan a fost schimbat la pauză cu Tudorie, după ce ochiul drept era tumefiat de la accidentare. Din primele informații venite de la staff-ul medical, Golubovici se va opera zilele viitoare, urmând să lipsească între două și trei săptămâni. Apoi, el va evolua cu o mască specială pentru protecția pometelui.

Cum ar putea arăta Steaua cu Dinamo:
Fl. Niță - G. Enache, Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Bourceanu, Achim - Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun - Fl. Tănase
Rezerve: V. Cojocaru, Boldrin, Aganovici, De Amorim, D. Popescu, Ov. Popescu, Tudorie

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  19 August 2016, 17:39

In sfarsit scapam de cel mai slab fundas central din Romania !!! Sper ca cei din conducerea Stelei sa observe in sfarsit cum joaca echipa fara acest fundas improvizat....nu au fost in stare sa analizeze prestatia ;ui Tosca in ultimul an. Sezonul trecut am luat peste 65% dintre golurile primite exclusive din vina lui Tosca,nu stie sa se pozitioneze,sa dubleze sau sa faca marcaj. Nici nu a inceput bine acest sezon ca a gresit (am luat gol)la toate meciurile in care a fost titular,incepand cu cel din cupa cu amaratii de la Chiajna(gol Pena cu capul),urmat de golul primit la Praga de omul marcat de Tosca la corner ,pe urma gol de la Viitorul tot din cauza lui,acasa cu Praga au ratat aia care erau marcati de Tosca din toate pozitiile,doar sansa a facut sa nu luam gol. A urmat meciul de la Botosani unde am reusit sa castigam datorita ineficientei atacantilor adversi(Plamada de doua ori cu capul de langa Tosca,Matulevicius din careu cu capul ...normal,tot de langa Tosca si Roman a sutat putin pe langa tot cu largul concurs al lui Tosca)...a urmat meciu cu City unde Tosca a gresit datorita pozititionari la 3 goluri !!! ..fara sa punem la socoteala primul gol marcat de Aguero cant 'tot' Tosca a pierdut mingea.....sun curios ce va face Nita in meciul cu Dinamo daca Tosca lipseste(Tosca il tinea pe Nita in prize 90 minute pentru ca de cate ori ajungea mingea la el pasa repede catre portar).

819602521427859
Stancu Florin  •  19 August 2016, 12:36

...mai de graba la coloana!

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  19 August 2016, 11:49
Postat de banciuu pe 19 August 2016, 10:55

Asta in mintea ta.

mintea mea nu-i contaminata de ura,asa ca,pot judeca lucid o stare de fapt,chiar daca nu sunt dinamovist !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează