FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO şi FOTO La antrenament, ca la meci » Ultraşii Stelei au făcut spectacol la şedinţa de pregătire

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 noiembrie 2012 14:25

Steaua şi Dinamo se vor întîlni astăzi în cel de-al 127-lea derby de România. Bilanţul este condus de dinamovişti care au 45 de victorii, cu 9 peste echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

Cele două galerii se pregătesc de un spectacol uluitor, cum numai la astfel de meciuri se poate vedea. Suporterii Stelei au început derby-ul de dimineaţă. La ora 10:30 au fost prezenţi la antrenamentul echipei, pentru a-şi încuraja favoriţii.

Ultraşii au venit echipaţi la fel cum o fac şi la meciuri, cu tobe, fulare şi steaguri şi au încercat să le dea moral jucătorilor lui Laurenţiu Reghecampf pentru a învinge marea rivală.

Acelaşi lucru s-a întîmplat şi la alte mari derby-uri din lume. Ultimul exemplu este cel al fanilor celor de la Ajax, care au fost prezenţi în număr mare la ultimul antrenament al echipei înaintea duelului cu Feyenoord.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (141)
putregaiu
putregaiu  •  04 Noiembrie 2012, 16:57

ghencea... o buda printre brusturi

neuercainerosu
neuercainerosu  •  04 Noiembrie 2012, 16:27

Astia or sa strige si in timpul meciului.

insurgentul.
insurgentul.  •  04 Noiembrie 2012, 16:13
Postat de lobbyone pe 04 Noiembrie 2012, 14:58

fara ala cu di di di avem cred ca peste 20 (cunoscute de toata lumea) si inca cateva mai vechi pe care lumea le-a uitat cu timpul ...Vrei sa iti fac o lista ?

Spune-ne si de "cei ce sunt dinamovisti" copiat de la rapidisti!

Vezi toate comentariile (141)
Comentează