FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

VIDEO Un dinamovist promite să facă meciul vieții cu Steaua: "Am crescut în joc! M-am maturizat"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 15:08

Steaua și Dinamo se vor duela sâmbătă, în primul derby din acest acest sezon. Meciul va începe la ora 21:00 și va fi transmis de DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Dorin Rotariu va bifa al 10-lea Derby de România și le promite fanilor că Dinamo va câștiga duelul cu Steaua.

"Meciul acesta va conta pentru fiecare dintre noi, ca să vedem la ce nivel suntem.

Pentru toți fanii dinamoviști importantă e victoria. Contează mai puțin cine dă gol. Așa spun și eu. Eu am marcat contra Stelei când nu am câștigat și n-a fost o bucurie foarte mare. Te bucuri doar atunci când câștigi, iar într-un derby victoria e una specială. Perioada petrecută cu domnul Rednic, dar și acum cu domnul Andone, m-au ajutat să cred mult, să mă maturizez și să cresc în joc.

Ca la fiecare meci, analizăm echipa, iar domnul Andone ne spune ce trebuie să facem. Sunt emoții înaine de meci, dar nu mă afectează. Pe gazon sunt concentrat. Domnul Andone a reușit să creeze relații de joc într-un timp scurt, nu a fost ușor.

Fanii noștri au depășit limitele, încă o dată. Sunt unii dintre cei mai tari din Europa. Ne bucură să avem astfel de suporteri și ne motivează", a spus Rotariu la DolceSport.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  19 August 2016, 12:16

Daca aveti un pic de orgoliu in voi spulberati pe Dinamo , daca nu sunteti niste muraturi asa cum spunea bine Leo Grozavu !!!

cobra_z
cobra_z  •  19 August 2016, 09:00
Postat de nope pe 18 August 2016, 16:20

tot asa spuneati si inainte de meciul cu city . ca o sa faca fcsb si o sa dreaga . dar apoi ati stat inistiti in tribune cu vestele alb-rosii pe voi si ati aplaudat pe man city care a facut un antrenament cu voi.

se incurajeaza si ei, fumeaza, delireaza , viseaza , apoi cu sclipiri in ochi intra pe jsp si abereaza...

agamitza
agamitza  •  18 August 2016, 18:06

Rotariu a declarat ca va face meciul vietii lui. Sa inteleg ca se lasa de fotbal?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează