FOTBAL  »  FUTSAL  »  FUTSAL

"Dumnezeule, ce a fost asta?" » Cel mai tare dribling pe care l-ai văzut vreodată! Apărătorul a căzut în fund

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 12:24

Portugalia a pierdut meciul cu Serbia, de la Campionatul European de Futsal, de la Belgrad, scor 3-1.

Pentru portughezi a marcat Ricardinho, iar reușita sa poate fi considerată una dintre cele mai frumoase din istoria futsalului.

Ricardinho a marcat golul de 1-1, după un dribling în aer. Acesta trecut lejer de adversar și a marcat cu un șut la care portarul nu avea nici o șansă. 

 

Um golo eterno.

Posted by Seleções de Portugal on Saturday, February 6, 2016

"Dumnezeule, ce a fost asta?" a fost unul dintre comentarii

"Pentru un moment am crezut că este FIFA Street" a spus un fan

Ricardinho este unul dintre cei mai importanți jucători din naționala Portugaliei, pentru care joacă din 2003. În prezent, acesta este legitimat în Spania, la Inter Movistar.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10202925648180625
Eugen Qy  •  07 Februarie 2016, 22:29

Frumos golul, nimic de zis, dar niciunul dintre comentatori, atât cei portughezi care aveau toate motivele cât și cei din România care au tradus știrea, nu l-au văzut la lucru pe Marcel Răducanu, care făcea astfel de faze cel puțin câte una pe meci, dar erau meciuri când făcea așa faze, chiar mai tari, câte 15-20 pe meci. Practic umilea adversarii. Dacă nu mă credeți, întrebați fotbaliștii,atât pe cei adverși cât și coechipierii despre asta. Sandu Gabriel, dinamovistul, va poate spune mai mult, măcar de la meciul din groapă, când după ce l-a amețit și acesta era în cădere i-a strecurat-o printre picioare, a sărit să nu fie atins (lovit) de dinamovistul cazut in cur si plin de nervi, si apoi l-a mângâiat ocrotitor pe cap, de l-a făcut să dea a neputință si furie cu pumnii în pamant. Va mai pot descrie multe alte asemenea faze și chiar sunt trist ca nu s-au selectat și reținut la Televiziunea Romana, pentru documentarea generațiilor viitoare.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează