FOTBAL  »  FUTSAL  »  CUPA ROMÂNIEI LA FUTSAL

Finala dramatică în Cupa României la futsal! Câștigătoarea s-a decis după lovituri de la 6 metri

FOTO: Adrian Pîclișan +2   FOTO
FOTO: Adrian Pîclișan

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2017 09:40

Informatica Timișoara a câștigat Cupa României la futsal după o finală-maraton cu Deva. Răzvan Burleanu a înmânat trofeul câștigătorilor.

Gruparea bănățeană de futsal a cucerit primul ei trofeu după un meci-maraton cu Autobergamo Deva. După 0-0 în timpul regulamentar plus cele două reprize suplimentare de prelungiri Informatica Timișoara s-a impus dramatic, scor 5-4, în urma executării loviturilor de departajare.

Final Four-ul turneului s-a desfășurat în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara. Iar la meci a asistat și președintele FRF, Răzvan Burleanu, care de altfel a și înmânat trofeul câștigătorilor. Partida a avut toate ingredientele unui spectacol sportiv.

Imn cântat live de o solistă a Operei Naționale Române, Silvia Antemia, lovitură de începere dată de Emeric Dembroschi și un public numeros. Echipele pregătite de Robert Lupu, Informatica, și Florin Ignat, Autobergamo, s-au blocat însă în cele 50 de minute efective de joc, cu tot cu reprizele suplimentare.

Finala Cupei României s-a decis după executarea loviturilor de departajare de la șase metri. Și aici s-a înregistrat egaliate după prima serie de câte trei lovituri fiecare (1-1). Până la urmă portarul gazdelor, finlandezul Antti Koivumaki, a reușit să pareze și o a treia execuție iar reușita decisivă, de 5-4, a fost reușită de cel mai puțin folosit jucător al utimului act, bănățeanul Valentin Ilaș.

"A fost un meci intens, greu. Deva a dominat în prelungiri. Un meci în care am crezut până la capăt că putem să-l câștigăm. Trebuia din prima repriză să marcăm, atunci când am dominat și jocul era în favoarea noastră. Eu cred că meritam să câștigăm pentru că ne-am dorit mai mult. Diferență nu a fost în teren, a fost 0-0, dar a fost dorința noastră de a câștiga un trofeu. Lucrul acesta îmi demonstrează că trebuie să merg înainte, aveam nevoie de asta la Timișoara" Robert Lupu, antrenorul-jucător al Informaticii.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează