FOTBAL  »  FUTSAL  »  LIGA 1 FUTSAL

Probleme în campionatul național de futsal! Acuze grele între două dintre echipele importante! Motivul pentru care un meci a fost amânat

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 18:28

Marți, de la ora 18:00, a fost programat meciul de futsal dintre Informatica Timișoara și CS United Galați, ocupantele locurilor 3 și 4 din Liga 1. Cele două sunt despărțite de 5 puncte, însă gălățenii au un meci mai puțin.

Formația din Galați a plecat azi dimineață la Timișoara, s-a cazat, dar componenții ei au aflat cu surprindere că meciul a fost amânat, fiind sunați din partea Federației Române de Fotbal.

Oficialii Timișoarei susțin că jucătorii au fost la o plimbare în mall și au mâncat ceva, iar acum au probleme cu stomacul, având stări de vomă. Nu ar avea însă niciun fel de probă în acest sens.

Surse din cadrul echipei gălățene susțin că ar fi vorba despre alte probleme. Bănățenilor le-ar lipsi doi jucători brazilieni, printre cei mai importanți din lot, și că Timișoara nu ar vrea să joace acest meci fără cei doi.

Miercuri se va decide când se va juca meciul!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează