FOTBAL  »  FUTSAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE FUTSAL

Un arbitru român va conduce finala Campionatului European de fotbal în sală

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 16:34

Bogdan Sorescu va fi primul arbitru român care va conduce finala Campionatului European de fotbal în sală, anunță FRF.

Sîmbătă, 13 februarie, de la ora 22:00, la Belgrad, este programată finala Campionatului European de futsal, Rusia - Spania.

Finala EURO 2016 la futsal va fi arbitrată de italianul Alessandro Malfer și de românul Bogdan Sorescu. Este pentru prima dată cînd un arbitru din țara noastră bifează prezența în ultimul act al turneului final.

La actuala ediție a Campionatului European, Bogdan Sorescu a mai condus un sfert de finală, Serbia - Ucraina 2-1, și meciul de debut, Spania - Ungaria 5-2.

La turneu participă şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, Kyros Vassaras, în calitate de reprezentant al Comisiei de arbitri a UEFA.

Pentru a ajunge în ultimul act, ibericii au trecut cu 5-3 de Kazahstan, în timp ce rușii au învins țara gazdă, Serbia, cu 3-2 în prelungiri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
444001919101397
Florean Andrei  •  15 Februarie 2016, 18:38

Alo, GSP, nu crezi că acum, luni seara, ar fi cazul să anunţi rezultatul finalei de sâmbătă noaptea ?

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  12 Februarie 2016, 18:11

Daca au liniste si nu arunca ziaristii toata ziua cu noroi atunci arbitri romani ajung sa arbitreze si in faze finale!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close